AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIRO Cinder MIPS Mat White M

Zobraziť katalóg
GIRO Cinder MIPS Mat White M
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold, 26 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 250g
Kód:  SPTgir133 Produktové číslo:  768686744259

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Cinder MIPS Mat White M

Je pre vás každá vychádzka na bicykli do terénu novou výzvou? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vás v prípade pádu ochráni. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Cyklistická helma je prispôsobená na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm a jej hmotnosť je 250 g. Prilba na bicykel GIRO Cinder MIPS Mat White M poslúži hlavne pri jazde na horskom bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Cinder MIPS Mat White M sa hodí na použitie pri jazde na krosových alebo cestných bicykloch. Výber prilby by mal záležať aj na tom, aké certifikácie má. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby bola viac bezpečná, disponuje tzv. MIPS technológiou na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je In-mold. Zapnutie cyklo helmy vám vďaka otočnému koliesku nebude robiť problém. Poteniu hlavy prilba zabráni tým, že je doplnená o 26 ventilačných otvorov. Na maximálny komfort a bezpečie má prilba vnútri vystuženie.

Podstatné parametre prilby na bicykel GIRO Cinder MIPS Mat White M

  • Aby vaše jazdenie na bicykli boli bezpečné, je nutné vlastniť cyklistickú prilbu
  • Ideálna pre unisex
  • Obvod: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm
  • Hmotnosť prilby je 250 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Prilba na bicykel disponuje MIPS technológiou
  • Vnútri je prilba vybavená: Coolmax výstelky
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 26
  • Veľkosť prilby na bicykel Giro: M

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Ochranu vašej hlavy zaisťuje MIPS technológia, ktorá zaistí maximálnu ochranu hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia pohyb škrupiny, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Ide o minimálny pohyb v rádoch milimetrov, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Veľkou výhodou technológie MIPS je to, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Cinder MIPS Mat White M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Cinder MIPS Mat White M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Cinder MIPS Mat White M.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií