Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIRO Launch Mat

Zobraziť katalóg
GIRO Launch Mat
Lyžiarska prilba pre dieťa, vyhotovenie: mäkké uši, čierna a žltá, hmotnosť 290g
Kód:  SPTgio0116nad Produktové číslo:  SPTgio0116nad
GIRO Launch Mat Predaj skončil

GIRO Launch Mat

Detská lyžiarska prilba GIRO Launch Mat Black Sweet Tooth ponúka deťom znamenitú ochranu hlavy aj pohodlie, zatiaľ čo sa budú učiť a zdokonaľovať svoje lyžiarske zručnosti. Prilba GIRO disponuje In Mold konštrukciou, ktorá je založená na priamom vstrekovaní EPS peny do polykarbonátovej škrupiny. Penový polystyrén tak dokonale absorbuje nárazy avýsledkom je perfektne pevná, pohodlná a súčasne ľahká prilba. Optimálne prúdenie vzduchu pre čo najvyšší komfort pri lyžovaní potom zaistia otvory Super Cool. Súčasťou prilby GIRO Launch je tiež systém Stack Ventilation umožňujúci podporu odvetrávania okuliarov a napomáhajúci k tomu, aby sa okuliare nerosili.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskej prilby GIRO Launch Mat Black Sweet Tooth

  • Detská lyžiarska prilba GIRO Launch v štýlovom dizajne
  • Giro pre perfektné bezpečie a pohodlie na svahu
  • S In Mold konštrukciou absorbujúcou nárazy
  • Optimálne prúdenie vzduchu vďaka otvorom Super Cool
  • Stack Ventilation podporujúci odvetrávanie okuliarov
  • Upínací systém In Form umožňujúci rýchle nastavenie veľkosti
  • Výškové nastavenie prilby zaisťuje systém Vertical Tuning
  • Lyžiarska prilba GIRO s príjemnými plyšovými výstelkami
  • Launch je kompatibilná s lyžiarskymi okuliarmi GIRO
  • S odpojiteľným úchytom na okuliare
  • Farebné vyhotovenie: čierne

GIRO Launch Mat sa deťom dokonale prispôsobí

Pre skutočne maximálne pohodlie pri lyžovaní je prilba GIRO vybavená upínacím systémom In Form. Ten umožňuje nastavenie jej veľkosti pomocou kolieska, a to behom pár sekúnd a dokonca aj v rukaviciach. Ergonomické koliesko pritom poskytuje až 6 cm rozsah prispôsobenia a pomáha k vyššej bezpečnosti detí. Vďaka Vertical Tuningu je možné prilbu Launch tiež nastaviť výškovo. Systém ponúka vertikálne vyrovnanieprednej aj zadnej polohy prilby, aby presne zodpovedala tvaru detskej hlavy i lyžiarskych okuliarov.

GIRO na lyžovanie v úplnom pohodlí

K pohodlnému noseniu a skvelému tepelnému komfortu potom prispievajú príjemné plyšové výstelky. Samozrejmosťou je tiež úchyt na lyžiarske okuliare, ktorý zabezpečí ich pevné usadenie na prilbe. Ten je pritom kompatibilný s lyžiarskymi okuliarmi GIRO, a to predovšetkým so sériami Rev a Chico. S prilbou GIRO Launch si deti môžu užívať každú jazdu naozaj naplno a bezpečne.

Veľkosti:
XS a S

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Launch Mat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Launch Mat.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií