AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

GIRO Privateer R HV Black/Gum

Zobraziť katalóg
GIRO Privateer R HV Black/Gum
5 3 hodnotení
Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, zapínanie: suchý zips a pracka, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: nylon, hmotnosť 0,385 kg
Kód:  SPTgir102nad Produktové číslo:  SPTgir102nad
GIRO Privateer R HV Black/Gum Predaj skončil

GIRO Privateer R HV Black/Gum

Pánske cyklistické tretry GIRO Privateer R HV Black/Gum sú vynikajúcou voľbou pre rekreačných aj skúsených horských cyklistov. MTB tretry GIRO vás podržia na trailoch i pri dlhých jazdách v teréne. Privateer sú vyrobené z priedušného materiálu z mikrovlákien, ktorý zaistí vysoký komfort aj vo veľmi teplom počasí. Podrážka vyrobená kombináciou nylonu a gumy prenesie všetku energiu do šliapania a umožní vám pohodlné ponášanie alebo vytlačenie bicykla, a to v akomkoľvek teréne, vrátane kameňov či koreňov stromov v lese. Na podrážku je možné tiež pripevniť oceľové hroty. Tretry GIRO Privateer sú v oblasti päty a špičky vystužené, čo vaše chodidlo perfektne ochráni. Gumový povrch vystužených častí je zárukou vysokej odolnosti voči oderu.

Kľúčové vlastnosti tretier GIRO Privateer R HV Black/Gum

  • Pánske cyklistické tretry GIRO Privateer R HV Black/Gum
  • GIRO sú vhodné na trialy aj cyklo maratóny v teréne
  • Ideálne pre chodidlá s vyšším priehlavkom
  • Privateer sú vyrobené z priedušného mikrovlákna
  • Podrážka vyrobená z nylonu a gumy prenášajúca energiu do šliapania
  • Možnosť pripevnenia oceľových hrotov na podrážku
  • Tretry GIRO sú vystužené v oblasti špičky a päty
  • Gumová špička a päta sú odolné voči oderu
  • Dokonalé upnutie nohy vďaka dvom pásikom na suchý zips a pracke
  • Tretry Privateer s penovou vložkou EVA s antibakteriálnou úpravou
  • Farebné vyhotovenie: béžovo-čierne

GIRO Privateer ponúkajú dokonalé pohodlie v každom teréne

Aby váš výkon v teréne bol maximálny, sú tretry GIRO uspôsobené tak, aby precízne upevnili nohu. K tomu poslúži zapínanie pomocou dvoch pásikov na suchý zips a pracka v ich hornej časti. Pri opotrebení je pritom pracku možné kedykoľvek vymeniť za novú. Tretry Privateer sú opatrené kvalitnou penovou vložkou EVA s antibakteriálnou úpravou, ktorá zaistí ich sviežosť i pri intenzívnom používaní. Vysokú priedušnosť ponúka takisto mikrovlákno, ktoré je použité ako vonkajší materiál. GIRO Privateer R HV Black/Gum vám poskytnú skvelé pohodlie a znamenitú energiu, ktorú ucítite pri každom zábere do pedálov.

Hmotnosť:
385 g/42,5 EU

Veľkosti:
42, 42,5, 43, 43,5, 44, 44,5 a 45 EU


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den na stranke produktu vidim len moznost vyberte alternativu avsak ziadne alternativy ani moznost vyberu velkosti a zakupenia produktu, znamena to ze je vypredany? https://www.alza.sk/sport/giro-privateer-r-hv-black-gum#popis

Diskusia a poradňa k GIRO Privateer R HV Black/Gum
Príslušenstvo pre GIRO Privateer R HV Black/Gum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Privateer R HV Black/Gum.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií