Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

GIRO Radix MIPS Mat Black M

Zobraziť katalóg
GIRO Radix MIPS Mat Black M
Prilba na bicykel MTB, spôsob upínania: otočné koliesko, MIPS, 25 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, reflexné prvky a mips
Kód:  SPTgiro127 Produktové číslo:  768686266324

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Radix MIPS Mat Black M

Helma je základ pre bezpečnú jazdu, ostatne najviac úrazov sa stane tým, čo ju na hlave nenosia. GIRO Radix MIPS Mat Black M je prilba zameraná na jazdu na horskom bicykli. Určíte to podľa robustnejšej konštrukcie, v niektorých prípadoch vylepšenej ochrany hlavy zo strán a hlavne štítku proti slnku. Nič vám nebráni ale s helmou jazdiť na ktoromkoľvek jazdnom bicykli, typ helmy má vplyv na dizajn, nie funkciu.

Zásadné je, aby helma dobre sedela na hlave a nekývala sa pri pohybe hlavou. Dĺžka helmy po vnútornom obvode sa dá ľubovoľne prispôsobiť sťahovaním riešeným otočným kolieskom v tyle. Prínosom pre bezpečnosť je systém MIPS,ktorý chráni pri pádoch, kedy sa hlava skôr otáča, než že by prudko narazila, čo sa deje prakticky pri každom páde. MIPS také pôsobenie obmedzuje dovolením jemného posunutia medzi klznou vložkou a vonkajšou škrupinou.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
M Hotovo!

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy
55 cm Hotovo!

Technológia

Technológia
MIPS Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
Reflexné prvky, Vypchávky, Otočné koliesko na nastavenie veľkosti Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vypchávka

Vlastnosti vypchávky
Antibakteriálna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Radix MIPS Mat Black M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Radix MIPS Mat Black M . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Radix MIPS Mat Black M.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií