AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIRO Radix MIPS Mat Black S

Zobraziť katalóg
GIRO Radix MIPS Mat Black S
Prilba na bicykel pánska dámska, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, EPS, 25 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, reflexné prvky, mips
Kód:  SPTgiro126 Produktové číslo:  768686266317

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Radix MIPS Mat Black S

Rádi se na kole pustíte do náročnějšího terénu? Preto potrebujete mať príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vám pri páde zaručí ochranu. Tento model je svojím konštrukčným riešením navrhnutý pre muža a ženu. Prilba na bicykel pasuje na hlavu s obvodom 51 cm. Prilba na bicykel GIRO Radix MIPS Mat Black S je najlepšou možnosťou na jazdu na horskom bicykli, ale uspeje aj na bežnej ceste. Než si prilbu kúpite, mali by ste si overiť aké certifikácie získala. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu CE EN 1078. Aby bola viac bezpečná, disponuje tzv. MIPS technológiou, ktorá má schopnosť v prípade pádu absorbovať rotačné sily. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Jednoduché zapnutie helmy na bicykel vám zaručí prítomnosť otočného kolieska. Potenia hlavy sa nemusíte báť, prilba má 25 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie prilby sa postará o väčší komfort a bezpečie. S možným množením baktérií si poradí antibakteriálna výstelka.

Zaujímavé vlastnosti prilby na bicykel GIRO Radix MIPS Mat Black S

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Ideálna pre muža a ženu
  • Obvod: 51 cm
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Vo vnútri prilby je umiestnený antibakteriálny materiál
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 25
  • Veľkosť prilby na bicykel Giro: S

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

S prilbou ste chránení technológiou MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte v dôsledku pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a tak redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Nepatrný pohyb môže pripadať ničotný, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Bezpochyby oceníte skutočnosť, že tento druh technológie nepôsobí na vzhľad a komfort.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Radix MIPS Mat Black S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Radix MIPS Mat Black S . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Radix MIPS Mat Black S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií