AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIRO Ratio

Zobraziť katalóg
GIRO Ratio
Lyžiarska prilba bude vygenerovaný
Kód:  SPTgiro040nad Produktové číslo:  SPTgiro040nad

GIRO Ratio

Túto krásku vám budú všetci na svahu závidieť. GIRO Ratio Mat Bright Red je lyžiarska prilba, ktorá osloví najmä milovníkov jednoduchého dizajnu. Keďže v jednoduchosti je krása, helma má iba jednu farbu, a to červenú, ktorá je ľahko viditeľná a vyzerá skvele. Helma je určená pre mužov, ktorým poskytne skvelú ochranu vďaka spevnenej konštrukcii Hard Shell. Tá sa samostatne tvaruje a spája sa s vnútornou EPS vložkou. Pohodlný upínací systém Form Fit System má rozsah 6 cm a doladíte si ho pomocou ergonomického kolieska. Vďaka Vertical Tuning možno prilbu nastaviť aj výškovo. Maximálny komfort zažijete vďaka regulovateľnému a uzatvárateľnému odvetrávaniu Stack Ventilation, ktoré podporuje aj odvetrávanie okuliarov. Helma je kompatibilný so všetkými lyžiarskymi okuliarmi Giro.

Kľúčové vlastnosti Giro Ratio Mat Bright Red

  • Lyžiarska prilba Giro Ratio Mat je určená pre mužov
  • Získa si vás jednoduchým, jednofarebným dizajnom
  • Má spevnenú konštrukciu Hard Shell
  • Prilba spĺňa normu CE EN1077
  • Pýši sa antibakteriálnymi vnútornými výstelkami
  • Disponuje nastaviteľným odvetrávaním a výškovým nastavením

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Ratio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Ratio.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií