AlzaPlus+ sport MS hokej

GIRO Ratio

Zobraziť katalóg
GIRO Ratio
5 1 hodnotení
Lyžiarska prilba unisex, vyhotovenie: mäkké uši, čierna, hmotnosť 380g
Kód:  SPTgiro034nad Produktové číslo:  SPTgiro034nad

GIRO Ratio

Pánska lyžiarska prilba GIRO Ratio je maximálne prispôsobená pre vašu bezpečnosť a pohodlie na svahu. Prilba Giro je vybavená množstvom špičkových technológií vrátane vysoko odolnej konštrukcie Hard Shell. Tá je založená na samostatnom tvarovaní odolnej vonkajšej škrupiny, ktorá sa následne spojí s vnútornou polystyrénovou vložkou. V prípade pádu je energia nárazu rovnomerne rozložená po celej ploche prilby. Nastaviteľné a uzatvárateľné odvetrávanie Thermostat Control, ktoré sa dá ľahko ovládať jednou rukou, zaisťuje optimálne prúdenie vzduchu pre maximálne pohodlie. Súčasťou prilby GIRO Ratio je tiež systém vetrania Stack Ventialtion, ktorý podporuje vetranie okuliarov a napomáha k tomu, aby sa okuliare nerosili.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskej prilby GIRO Ratio

  • Pánska lyžiarska prilba Giro Ratio
  • Giro pre perfektnú bezpečnosť a pohodlie na svahu
  • Ratio s vysoko odolnou konštrukciou Hard Shell
  • Pri páde je energia nárazu rozložená po celej ploche prilby
  • Optimálne vetranie vďaka Thermostat Control
  • Stack Ventilation podporujúci vetranie okuliarov
  • Upínací systém In Form umožňujúci rýchle nastavenie veľkosti
  • Výškové nastavenie prilby je zabezpečené systémom Vertical Tunning
  • Lyžiarska prilba GIRO s príjemnou plyšovou výstelkou
  • Ratio je kompatibilná so všetkými lyžiarskymi okuliarmi GIRO
  • Možnosť pripojenia audio systému GIRO Outdoor Tech
  • Držiak na pevné uchytenie okuliarov
  • Farebné vyhotovenie: čierne

GIRO Ratio sa vám dokonale prispôsobí

Prilba GIRO je vybavená upínacím systémom In Form, ktorý zaisťuje výnimočné pohodlie pri lyžovaní. Ten vám umožní nastaviť jeho veľkosť pomocou kolieska, a to v priebehu pár sekúnd a dokonca aj v rukaviciach. Ergonomické koliesko pritom poskytuje až 6 cm rozsah nastavenia pre zvýšenie bezpečnosti. Vďaka Vertical Tunningu je možné prilbu nastaviť aj výškovo. Systém ponúka vertikálne vyrovnanie prednej a zadnej polohy prilby tak, aby zodpovedala tvaru vašej hlavy a lyžiarskym okuliarom.

GIRO na lyžovanie v úplnom pohodlí

K pohodlnému noseniu a veľkému tepelnému komfortu prispievajú príjemné plyšové výstelky. Nechýba tiež držiak na lyžiarske okuliare, ktorý zaisťuje ich pevné uchytenie na prilbe. Ten je kompatibilný so všetkými lyžiarskymi okuliarmi GIRO ako aj s audio systémom GIRO Outdoor Tech. Ak si chcete užiť lyžovanie v bezpečí a pohodlí, GIRO Ratio je naozaj skvelá voľba.

Veľkosti:
S, M, L a XL


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Ratio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Ratio Mat Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Ratio.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií