AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

GIRO Savix White/Black

Zobraziť katalóg
GIRO Savix White/Black
Cyklistické tretry cestné, kompatibilné so zámkami SPD a SPD-SL, dámske, vložka z materiálu EVA, s SPD nášľapmi, zapínanie: suchý zips a systém boa, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Nylon, hmotnosť 0.31 kg
Kód:  SPTgir85nad Produktové číslo:  SPTgir85nad

GIRO Savix White/Black

Pánske cyklistické tretry GIRO Savix White/Black sú vynikajúca voľba pre cestných cyklistov, ktorí si občas zajazdia aj na horskom bicykli. Tretry ponúkajú skvelé pohodlie i výkonnosť, rovnako ako moderný štýlový dizajn. Vyrobené sú z priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré vám zabezpečí vysoký komfort aj vo veľmi teplom počasí. Univerzálna podrážka vyrobená z nylonu prenesie všetku energiu do šliapania a je vybavená zámkami SPD a SPD-SL. Pri jazde oceníte aj nízku hmotnosť tretier, vďaka ktorej ich na nohách takmer ani nepocítite. 

Kľúčové vlastnosti tretier GIRO Savix White/Black

  • Pánske cyklistické tretry ideálne pre cestných cyklistov
  • Možnosť namontovania aj MTB kufrov na horské bicykle
  • Vyrobené z priedušného mikrovlákna
  • Nylonová podrážka prenášajúca energiu do šliapania
  • S veľmi nízkou hmotnosťou
  • Dokonalé upnutie nohy vďaka zapínaniu na suchý zips a systému Boa L6
  • Tretry GIRO s vložkou EVA pre pohodlie chodidla
  • Farebné vyhotovenie: bielo-čierne

Dokonalé upnutie chodidla

Aby bol váš výkon maximálny, sú tretry GIRO prispôsobené tak, aby precízne upli nohu. O to sa postará kombinácia zapínania na suchý zips a systému Boa L6. Uzatvárací ľahký systém umožní pomocou kolieska, ktoré uťahuje šnurovanie, nastaviť aj tie najmenšie rozdiely kvôli dokonalému obutiu. Silu upnutia tretry si tak môžete ľahko upravovať aj počas jazdy, až dosiahnete absolútne precízny výsledok. Cyklistické tretry GIRO Savix vám poskytnú dokonalú energiu, ktorú pocítite pri každom zábere do pedálov a skutočne výnimočný komfort.

Veľkosti:
41, 42, 43, 44 a 45 EU

Hmotnosť:
310 g/42 EU

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Savix White/Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Savix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Savix országúti cipő, fehér / fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií