Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Giro Sonnet Matte Black/Bright Pink M

Zobraziť katalóg
Giro Sonnet Matte Black/Bright Pink M
Prilba na bicykel dámska, In-mold konštrukcia, odvetranie Wind Tunnel ™, Coolmax výstelky
Kód:  SPTgir04 Produktové číslo:  768686740077 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Giro Sonnet Matte Black/Bright Pink M Predaj skončil

Giro Sonnet Matte Black/Bright Pink M

Vzdušná cyklistická dámska prilba v modernom čiernom prevedení s ružovými detailmi as 25 prieduchmi, to je Giro Sonnet Mat Black / Bright Pink. Túto veľmi ľahkú helmu si môžete vziať na bicykel do terénu aj na ceste. Je vyrobená za použitia najmodernejších technológií, môže sa pochváliť kvalitným vnútorným vystužením, výstelkami Coolmax a tiež In-mold polykarbonátovú konštrukciou. Precízne odvetranie zaisťuje Wind Tunnel s 25 prieduchmi a upínanie potom systém Roc Loc 5 s horizontálnom i vertikálnom nastavením helmy. Táto veľkosť M je ideálny pre obvod hlavy 55 - 59 cm.

Kľúčové vlastnosti helmy na bicykel Giro Sonnet Mat Black / Bright Pink, veľkosť M

  • Dámska cyklistická prilba na bicykel v nadčasovom čiernom dizajne s ružovými detailmi
  • 25 vetracích tunelov pre dokonalý odvod vzduchu
  • Roc Loc 5 Fit pre bezpečné horizontálne a vertikálne upevnenie
  • Konštrukcia In-mold s polykarbonátovou škrupinou
  • Výstelka Coolmax pre maximálne pohodlie
  • Veľmi ľahká prilba s hmotnosťou iba 262 g
  • Veľkosť M pre obvod hlavy 55 - 59 cm

Ventilačný systém Wind Tunnel

Giro prilby sú vyvinuté s využitím ventilačného systému Wind Tunnel. Tento prepracovaný systém s 25 otvormi umožňuje dokonalú cirkuláciu chladného vzduchu okolo hlavy jazdca. Inovované vetracie tunely umožňujú prívod studeného vzduchu do prednou časťou prilby, potom cirkuluje cez hlavu a zvyškový horúci vzduch je odvádzaný zadnými otvormi. Ide o jeden z najúčinnejších chladiacich systémov, ktorý je k dispozícii.

Kvalitný In-mold konštrukcia

Konštrukcia In-mold spája tvrdú polykarbonátovú vonkajšiu vrstvu a penovú EPS vložku, ktorá pohlcuje nárazy či otrasmi. V oblasti ventilačných otvorov a rebier je potom špeciálne vystuženie, to všetko pri zachovaní minimálnej hmotnosti.

Poznámka:
» Všetky dámske prilby na bicykel
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Giro Sonnet Matte Black/Bright Pink M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Sonnet Mat Black/Bright Pink M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giro Sonnet matt fekete / világos rózsaszín.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií