Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver

Zobraziť katalóg
GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel MTB a cestná, pánska, dámska, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, In-mold, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, reflexné prvky, vertikálna a bočná možnosť regulácie, mips
Kód:  SPTgiro105nad Produktové číslo:  SPTgiro105nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver Predaj skončil

GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver

Patria k vašim záľubám vychádzky na bicykli do prírody? Potom sa vám určite bude hodiť prilba na bicykel, ktorá vás dokáže pri páde ochrániť. Tento model sa pre svoju konštrukciu hodí pre muža a ženu. Cyklistická prilba sa hodí na hlavu s obvodom 59 cm a 60 cm. Prilba na bicykel GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver poslúži hlavne pri jazde na horskom bicykli, ale možno ju využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver sa hodí na cestné alebo krosové bicykle. Výber prilby by mal záležať aj na tom, aké certifikácie má. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu CE EN 1078. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá pri prípadnom páde mierni jeho následky. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je In-mold. Otočné koliesko sa postará o jednoduché zapnutie prilby na bicykel. Prilba je pohodlná a bezpečná aj vďaka vystuženiu, ktoré vo vnútri má. Vďaka antibakteriálnej výstelke, ktorú prilba na bicykel má, sa nemusíte obávať množenia baktérií.

Kľúčové prednosti prilby na bicykel GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver

  • Ak chcete pri jazde na bicykli zostať v bezpečí, musíte si zaobstarať kvalitnú prilbu
  • Vhodná pre muža a ženu
  • Obvod hlavy: 59 cm a 60 cm
  • Typ cyklo helmy: MTB a cestná
  • Cyklo prilba má MIPS technológiu
  • Zapínanie prilby na bicykel: otočné koliesko
  • Prilba má vnútri antibakteriálny materiál
  • Reflexné prvky sa postarajú o ešte väčšiu bezpečnosť

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Na vašej ochrane má zásluhu MIPS technológia, ktorá zaisťuje najvyššiu možnú bezpečnosť vašej hlavy. Pri náraze hlavy sa elastoméry natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Milimetrový pohyb vám príde ničotný, ale počas priameho nárazu vám môže zachrániť život. Tiež oceníte to, že technológia tohto typu nepôsobí na vizuálnu stránku prilby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Syntax MIPS Mat White/Silver.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií