Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

GIRO Vasona Mat Screaming Teal

Zobraziť katalóg
GIRO Vasona Mat Screaming Teal
1,0 1 hodnotení
Prilba na bicykel – MTB, dámska, typ upínania otočné koliesko, MIPS, in-mold, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, vhodná pre inline, modrá farba
Kód:  SPTgiro394 Produktové číslo:  768686474552

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Vasona Mat Screaming Teal

Ste zapálený do jazde na bicykli v náročnejšom teréne? Potom sa vám určite bude hodiť prilba na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn ideálny pre ženu. Páčiť sa bude hlavne dievčatám. Obvod prilby na bicykel je 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm a 50cm. Prilba na bicykel GIRO Vasona Mat Screaming Teal poslúži hlavne pri jazde na horskom bicykli, ale uspeje aj na bežnej ceste. Prilbu by ste mali vyberať aj podľa certifikácie, ktorú má. Tento typ prilby na bicykel má certifikáciu typu EN 1078. Aby zaistila bezpečnosť, má vo výbave MIPS technológiu, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto prilby na bicykel je In-mold. O ľahké zapínanie prilby na bike sa postará otočné koliesko. Hlava sa vám v prilbe nebude potiť, má totiž 22 ventilačných otvorov. Sieťka slúži ako ochrana pred hmyzom. Na maximálny komfort a bezpečie má prilba vnútri vystuženie.

Prilba na bicykel GIRO Vasona Mat Screaming Teal Bočný pohľad
Prilba na bicykel GIRO Vasona Mat Screaming Teal Bočný pohľad

Podstatné parametre prilby na bicykel GIRO Vasona Mat Screaming Teal

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklo prilba
  • Určená pre ženu
  • Obvod hlavy: 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm a 50cm
  • Typ helmy na bicykel: MTB
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Vnútornú časť prilby tvorí EPS Liner
  • Zapínanie cyklo prilby: Otočné koliesko
  • Prilba je tiež vybavená sieťkou proti hmyzu
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 22
  • Veľkosť cyklo helmy Giro: M/L

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel je vybavená tzv. MIPS technológiou, ktorá sa postará o bezpečnosť vašej hlavy. Ak dopadnete pri páde na hlavu, elastoméry sa natiahnu. a dajú škrupine možnosť pohybu, čím redukujú rotačné sily, ktoré nebezpečne pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale počas priameho nárazu vám môže zachrániť život. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky dámske prilby na bicykel
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Vasona Mat Screaming Teal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Vasona Mat Screaming Teal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Vasona Mat Screaming Teal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií