AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Globe Shmoozer – 8.75 Olive/Denim

Zobraziť katalóg
Globe Shmoozer – 8.75 Olive/Denim
Longboard – mestský cruiser, jemné konkávne mellow prehnutie s nakopnutým tailom, Slant trucky 6" (153mm), ložiská ABEC 7, uretánové kónické kolieska Globe s priemerom 62mm, s tvrdosťou 83A, rozmery: 84×25cm
Kód:  SPTndi010 Produktové číslo:  608145469180

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Globe Shmoozer – 8.75 Olive/Denim Predaj skončil

Globe Shmoozer – 8.75 Olive/Denim

Hľadáte nevšedný model vhodný na jazdenie po meste, ale aj po cykloceste? Tak práve pre vás je tu tento mestský cruiser. Jemne konkávne prehnutá mellow doska je tvorená 7 vrstvami pevného javora a má rozmer 84 × 25 cm. Na vrchnej strane dosky je čierny grip, ale to pravé kúzlo vás čaká až na spodnej strane. Štýlový dizajn dáva vyniknúť prírodnej farbe dreva, a pritom je ozvláštnený potlačou v denimovom prevedení s nádychom olivovej farby. Kolieska s priemerom 62 mm v sivej farbe krásne ladia so zvyškom dosky a sú upevnené na 153 mm slant trucky. Proste štýlový mestský cruiser so všetkým.

Kľúčové vlastnosti skateboardu Globe Shmoozer

  • Skateboard vhodný do mesta
  • Globe Shmoozer si poradí aj s väčšími nerovnosťami
  • Sedem vrstiev tvrdého javorového dreva
  • Skateboard Smoozer má jemné konkávne mellow prehnutie
  • Kolieska sú pripevnené na 153 mm slant trucky
  • Minimalistický dizajn s prírodnou farbou javora s denimovým a olivovým nádychom

Spoločník nielen do mesta

Pohyb po meste nie je vždy úplne hladký, pre ten má tento skateboard odolné uretánové kónické kolieska s tvrdosťou 83A, ktoré zvládnu prekonať aj väčšie nerovnosti. Okrem jemného prehnutia má nakopnutý tail inšpirovaný surfovým dizajnom s gumovým EVA tailpadom a okrem toho je vhodný nielen na cyklotrasy, zvládne aj ľahšie zjazdy. Spodná strana dosky má vykrojené bočné plochy pre zvýšenie polomeru zatáčania. Má ložiská s jemným a plynulým chodom, vďaka rozstupu truckov a tvaru koliesok je tento model veľmi ľahko ovládateľný a veľmi rýchly.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Globe Shmoozer – 8.75 Olive/Denim Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Globe Shmoozer -8.75 Olive/Denim.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií