AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GP Nabíjacie LED svietidlo CR41

Zobraziť katalóg
GP Nabíjacie LED svietidlo CR41
3,9 6 hodnotení
Baterka so svetelným výkonom 650 lm, dosvit 135 m, 1 ks LED diód, maximálna doba svietenia 40 h, stupeň krytia IPx7, napájanie: 1 × Li-Ion, hmotnosť 179g
Kód:  SPTGP007 Produktové číslo:  1451704100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GP Nabíjacie LED svietidlo CR41


Ručné nabíjacie LED svietidlo GP CR41

Viete, že tie najlepšie zážitky na vás čakajú až za hranicami vašej komfortnej zóny? Vydať sa im naproti vám umožní nové ručné nabíjacie LED svietidlo GP CR41. Objaviť krásy nočného života v prírode vám pomôže jeho ohromujúci svetelný tok 650 lm, 4 režimy svietenia, dosvit 135 m a mimoriadna vodoodolnosť IPX7.


Dobíjanie cez USB port

Ako jediné z radu ručných svietidiel GP Discovery má v sebe zabudovaný micro USB port umožňujúci ho pohodlne nabíjať, napríklad z power banku alebo USB nabíjačky, a to doma aj v aute. O stave nabitia vás informuje farba LED kontrolky na baterke – zelená alebo červená (potreba dobiť).


Baterka GP CR41 je ideálna na cesty

Baterka GP CR41 vám na jedno nabitie poskytne až 40 hodín prepychového svetla, pri ktorom si aj po západe slnka v pohode postavíte stan, založíte oheň, začítate sa do knižky alebo si zaznamenáte nové príhody do svojho cestovateľského denníčka.



Baterka GP CR41 sa osvedčila najmä ako perfektné kempingové, turistické alebo jednoducho outdoorové svietidlo. Aj keď ju živí nabíjacia batéria (štandardne s nižším napätím, než má jednorazová), poskytuje vysokú efektivitu svietenia. Skvele sa ovláda len jednou rukou. A aby vám z nej nevypadla, je jej ľahké celokovové telo na povrchu doladené protišmykovou ochranou a na konci doplnené textilným pútkom na zavesenie na ruku. Keď toto LED svietidlo raz vyskúšate, za prah svojho domu sa už bez neho len tak nevydáte. Nesklame vás doma pri výpadku prúdu, pri večernom ukladaní sa do stanu, ani ako pohotovostné svietidlo do auta.


Silná lítiová batéria v baterke GP CR41

Energiu baterke GP CR41 dodáva špeciálna batéria Li-Ion 18650 s kapacitou 2 600 mAh. V porovnaní s jednorazovými tužkovými batériami, ktoré napájajú väčšinu ručných svietidiel, má viac než dvojnásobné napätie (3,7 V), väčší výkon, odoláva extrémnym teplotám a udržiava svietidlo v chode omnoho dlhšie.



Koniec starostí s výmenou batérií

Úplne prvou výzvou pre každého cestovateľa je šikovne si zabaliť batoh – tak, aby nič nechýbalo, alebo naopak zbytočne neprekážalo. Z toho dôvodu sa pri všetkých outdoorových aktivitách osvedčilo nabíjacie svietidlo nevyžadujúce navyše hromadu náhradných batérií. Nabijete ho pohodlne pomocou micro USB kábla z power banku, ktorý už dnes rovnako patrí k základnej výbave na cesty. Tak ušetríte miesto, hmotnosť aj veľa peňazí.


Otočný focus baterky GP CR41

Jasnejší, ostrejší a do väčšej diaľky dosahujúci svetelný kužeľ docielite focusom. Vďaka skvelej ergonómii baterky GP CR41 ju pohodlne ovládate jednou rukou – tou, v ktorej svietidlo držíte.


Nabíjacie LED svietidlo GP CR41 so 4 svetelnými režimami

Nabíjacie LED svietidlo GP CR41 riadi multifunkčné tlačidlo reagujúce na intenzitu stlačenia. Silným stlačením ho ihneď zapnete alebo vypnete, polovičnou silou zase meníte režimy svietenia – 100 %, 35 %, 5 % alebo SOS.


Super výkonné CREE LED čipy

Kľúčovým prvkom profesionálneho svietidla je nepochybne jeho čip. CREE LED vám zaistí vysokú svietivosť aj životnosť, extrémny dosvit a príjemný rozptyl svetla.


IPX7 – baterka GP CR41 funguje aj pod vodou

Baterka GP CR41 je perfektne chránená proti vode, takže ani krátky kúpeľ jej nijako neuškodí. IPX7 konkrétne udáva, že baterka vydrží až 30 min v hĺbke až 1 m pod vodnou hladinou. Vďaka tomu sa za žiadnu cenu nezľakne daždivého počasia a predstavuje ideálny zdroj svetla pre rybárov a vodákov.



Parametre a špecifikácia

Typ
Baterka Hotovo!
Výkon
650 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
135 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!
Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!

Typ

Typ
Baterka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
650 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
135 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!

Napájanie

Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!
Kapacita
2 600 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž
40 h Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!
Typ batérie
Li-ion Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IPx7 Hotovo!
Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Nárazuvzdornosť, SOS blikanie, USB nabíjanie, Vodoodolnosť Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
33 mm Hotovo!
Šírka
136 mm Hotovo!
Výška
33 mm Hotovo!
Hmotnosť
179 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, v popisu produktu v parametrech je kapacity baterky 600 mAh, na fotce obalu je však 2600 mAh,prosím o opravu,díky

Diskusia a poradňa k GP Nabíjacie LED svietidlo CR41
Príslušenstvo pre GP Nabíjacie LED svietidlo CR41 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Nabíjecí LED svítilna CR41. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP Újratölthető LED Elemlámpa CR41.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií