AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Graff – Bunda 630-B

Zobraziť katalóg
Graff – Bunda 630-B
Bunda – veľa praktických vreciek, sieťovaná podšívka uľahčuje cirkuláciu vzduchu, DRY CARE ochrana povrchu, výmenná pena na návnady a montáže, materiál: BRATEX – 8000mm H20/8000g/m2/24 h
Kód:  JVR043523NAD Produktové číslo:  JVR043523NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Graff – Bunda 630-B Predaj skončil

Graff – Bunda 630-B

Aktívni rybári veľmi ocenia rybársku bundu Graff 630-B, ktorá zabezpečuje dokonalý komfort aj v extrémnych podmienkach. Preniknutiu vody zabraňujú vodotesné zipsy a silikónové manžety na zápästí. Podšívka zo sieťoviny mesh umožňuje cirkuláciu vzduchu. Bundu je možné upraviť v páse a má kapucňu, ktorá je tiež nastaviteľná. Bunda disponuje množstvom vreciek aj na vonkajšej aj na vnútornej strane. Výmenná pena na návnady a rôzne háčiky je praktickým doplnkom. Samozrejmosťou sú reflexné prvky, ktoré zvyšujú bezpečnosť. 

Kľúčové vlastnosti bundy Graf 630-B

  • Vynikajúca ochrana proti vlhkosti
  • Vodotesná membrána
  • Reflexné prvky
  • Mnoho vreciek
  • Vodotesné zipsy bundy Graf
  • Silikónové manžety rukávov
  • Výmenná pena
  • Farebné vyhotovenie: zeleno-sivé

Technológie

Úprava bundy DryCare má vynikajúcu ochranu proti vlhkosti, ľahko sa čistí a je odolná voči znečisteniu. Ďalšou technológiou, ktorá bola pri výrobe použitá, je laminovaná membrána Bratex, ktorá je vodotesná, vetruodolná a zvnútra priedušná. Táto membrána je unikátna tým, že prepúšťa pot von v podobe vodnej pary.

Membrána:
Vodoodolnosť 8 000 mm H2
Priedušnosť 8 000 g/m2/24 h

Veľkosti:
L, XL, XXL a XXXL


Poznámka:
» Všetky rybárske bundy
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Graff - Bunda 630-B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Graff - Kabát 630-B.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií