Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Graff Warm Guard 217-O-B (182–188) Veľkosť L

Zobraziť katalóg
Graff Warm Guard 217-O-B (182–188) Veľkosť L
Komplet – vysoko funkčný, tepelné zabezpečenie až do teploty -50°C, membránová tkanina BRATEX, vodný stĺpec 8000mm, paropriepustnosť 8000g/m2/24h, premyslené usporiadanie vreciek a rôznych funkčných doplnkov
Kód:  JVR070910 Produktové číslo:  5907461544874

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Graff Warm Guard 217-O-B (182–188) Veľkosť L Predaj skončil

Graff Warm Guard 217-O-B (182–188) Veľkosť L

Komplet Graff Warm Guard 217-OB (182-188) je vysoko funkčný zimný komplet pre rybárov, ktorých ani tuhá zima neodradí od ich vášne. Krásne teplíčko vám udrží membránová tkanina BRATEX, tá má vysoké parametre priepustnosti a odolnosti proti vode. Tkanina tiež vymrští nadmernú vlhkosť a zároveň chráni pred dažďom, snehom a vetrom. Oblečenie disponuje vrstvou DRY CARE, tá dodáva odolnosť proti nečistotám a lepšie chráni proti vlhkosti. Vrecká a ďalšie doplnky sú precízne premyslené.

Kľúčové vlastnosti kompletu Graff Warm Guard L 217-OB (182-188)

  • Komplet Graff Warm Guard vás tepelne zabezpečí až do teploty -50 °C
  • Membránová tkanina BRATEX chráni pred vodou a odvádza vlhkosť
  • Podlepené švy
  • Priestranné a zateplené vrecká
  • Vystužené kolená
  • Nastaviteľné konce nohavíc
  • Reflexné prvky
  • Bunda je plnená plávajúcou polyuretánovou penou
  • Vodný stĺpec 8000 mm
  • Paropriepustnos 8000 g/m2/24 h
  • Komplet je dodávaný v taške
  • Veľkosť L

Hlavne byť v teple

Vďaka podlepeným švom je zvýšená tepelná izolácia a tiež ochrana proti vode. Ak vám bude zima na ruky, tak ich jednoducho strčte do vreciek, tam vám určite bude teplo, vrecká sú totiž zateplené. Hlboká kapucňa s golierom na ochranu tváre vás ochráni pred nepríjemným vetrom, ktorý by vám ošlahával tvár. Bunda je vyplnená plávajúcou polyuretánovou vrstvou, ktorá je obdobná ako u plávajúcich oblekov.

Pohodlne a bezpečne

Celý komplet má na rôznych častiach umiestnené reflexné prvky pre zvýšenie bezpečnosti. Vďaka pohodlným a elastickým slim sa vám bude na úlovok ľahko vyčkávať. Rukávy a kolená sú vystužené odolnou látkou. Konce rukávov a nohavíc sú zakončené nastaviteľným obvodom na manžetách, tým si ich ľahko predĺžite či skrátite. Konce nohavíc sú rozšírené, aby ste sa mohli pohodlne obuť.

Parametre a špecifikácia

Medzinárodná veľkosť
L Hotovo!
Veľkosť
L Hotovo!

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť
L Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
L Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rybárske komplety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Graff Warm Guard 217-O-B (182-188) Velikost L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Graff Warm Guard 217-OB (182-188) Méret L.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií