AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Grower‘s cup – 3 ks v balení

Zobraziť katalóg
Grower‘s cup – 3 ks v balení
Káva – na cesty, stačí zaliať horúcou vodou
Kód:  SPTzah0126 Produktové číslo:  5710129058008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Grower‘s cup – 3 ks v balení Predaj skončil

Grower‘s cup – 3 ks v balení

Perfektný darček pre milovníkov dobrej kávy, ktorí si chcú svoju šálku vychutnať kdekoľvek. Tým je balenie troch rôznych vrecúšok vynikajúcej kávy Grower's cup Coffeebrewer. Balenie obsahuje stredne silnú kávu Honduras, stredne silnú Kolubmiu a silnú Brazíliu. Predstavuje tak zbierku tých najlepších káv sveta a ponúka tak príležitosť pre objavenie vašej obľúbenej kávy. Ak teda chcete rozmaznávať svojich priateľov, rodinu alebo aj sami seba, kúpte toto balenie. Príprava kávy vo vreckách je veľmi jednoduchá. Cestovanie, dovolenka alebo aj menší výlet môže vďaka posedeniu pri lahodnej šálke kávy razom získať punc naozaj výnimočného a príjemného okamihu.

Kľúčové vlastnosti balenia 3 vreciek kávy Grower's cup

  • Zbierka tých najlepších káv sveta
  • Balenie Grower's cup obsahuje 3 vrecká rôznych káv
  • Jednoduchá príprava - stačí len zaliať horúcou vodou
  • Silu nápoje ovplyvníte množstvom vody alebo dĺžkou prekvapkávania

Otvorte, zalejte, servírujte

Každé vrecko Grower's cup Coffeebrewer ponúka kvalitne prekvapkávanú kávu bohatej chuti avšak s tak jednoduchou prípravou, ako keby ste si robili instantnú kávu. Potrebujete len trochu horúcej vody. Žiadne ďalšie zariadenia, žiadne ďalšie pomôcky. Po zaliatí nechajte kávu 4 – 6 minút stáť a potom môžete ihneď podávať. Ak chcete, aby káva bola silnejšia, nalejte buď menej vody alebo ju nechajte dlhšie filtrovať. Ak máte radšej slabšiu kávu, zalejte ju väčším množstvom vody alebo servírujte po kratšej ako odporúčanej dobe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grower‘s cup – 3 ks v balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grower‘s cup – 3 ks v balení.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií