Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Head Advante Edge 65 W

Zobraziť katalóg
Head Advante Edge 65 W
Lyžiarky – rekreačné, šírka 98mm cez priehlavok/MP240; Flex index 65; micro pracky; supermacro nastavenie; allride balancia
Kód:  SPThead0095nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head Advante Edge 65 W

Head Advan Edge 65 W sú určené pre rekreačné lyžiarky, ktoré preferujú pohodlné a teplé lyžiarske topánky. Pohodlie zaručí flex index 65, teplo vnútornej topánky je dosiahnutá vďaka materiálu Comfort s fleece podšívkou. Vonkajšia konštrukcia ponúka veľmi jednoduché obutie aj vyzutie a športovo tvarovaná zdravotná stielka zaistí ešte väčšie pohodlie vnútri topánky. Vďaka funkcii Canting, ktorou sú lyžiarske topánky vybavené, sa prispôsobí akejkoľvek nohe a umožní vytočenie topánky do boku. Lyžiarske topánky disponujú tiež technológiou Bi-Inject Energy Frame, teda dvojitým vstrekovaným rámom. Head Advan Edge 65 W sú veľmi komfortné lyžiarske topánky, ktoré prinesú svojim používateľkám vysokú úroveň kontroly nad jazdou. 

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok HEAD Advanta Edge 65 W

  • Dámske lyžiarske topánky určené pre rekreačné lyžovanie
  • Vysoko pohodlné a teplé
  • Ideálne pre začínajúce, mierne až stredne pokročilé lyžiarky
  • Head Advan Edge 65 W s flex indexom 65
  • Vnútorný materiál topánky Comfort s fleece podšívkou
  • Ľahké obutie aj vyzutie topánky vďaka vonkajšej konštrukcii skeletu
  • Head Advan Edge 65 W sa prispôsobí akejkoľvek nohe vďaka funkcii Canting
  • Možnosť vytočenia topánky do boku
  • Dvojitý vstrekovaný rám
  • 4 nastaviteľné zliatinové Spine-Tech mikropracky
  • 1 račňa Supermacro
  • Farebné vyhotovenie: antracit

Vysoký tepelný komfort a pohodlie na svahu

Dámske lyžiarske topánky Head Advani Edge 65 W zaručí lyžiarkam veľmi vysoký tepelný komfort a pohodlie na svahu aj v prípade celodenného lyžovania. Topánky sú kompatibilné s podložkami Walk sole a Grip walk sole, ktoré zaistia ešte pohodlnejšiu chôdzu mimo svah a skvelý lyžiarsky výkon na ňom. Topánky jednoducho zapnete a utiahnete vďaka 4 nastaviteľným nízkoprofilovým zliatinovým prackám a 30 mm dlhého pásku na suchý zips. Možnosť rozšírenia a zúženia skeletu o 5 mm v oblasti hornej časti lýtka umožní nastavenie topánky presne podľa vašej potreby. Vďaka Head Advan Edge 65 W si užijete lyžovanie vo vysoko komfortných lyžiarskych topánkach, ktoré vám súčasne umožnia i ten najlepší možný lyžiarsky výkon.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head Advante Edge 65 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Advante Edge 65 W.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií