Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Head multi black/silver veľ. 120 cm

Zobraziť katalóg
Head multi black/silver veľ. 120 cm
Lyžiarske palice – s hliníkovou konštrukciou, fantastický pomer cena/výkon, nastaviteľný popruh, pevná špička, košík race
Kód:  SPThead0138 Produktové číslo:  726424476824 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head multi black/silver veľ. 120 cm Predaj skončil

Head multi black/silver veľ. 120 cm

Ľahké hliníkové lyžiarske palice Head Multi black/silver veľ. 120 cm ponúkajú nielen stabilitu, ale aj výkonnosť počas lyžovania. Vďaka kvalitnému a ľahkému hliníkovému materiálu, z ktorého sú vyrobené, sú veľmi odolné a vyvážené. Ergonomická rukoväť je vyrobená tak, aby prirodzene sadla do vašej ruky. Pevná špička poskytne správny odpich a plastový tanierik Race zabezpečí, že sa vám palice Head Multi nezaboria príliš hlboko do snehu. Lyžiarske palice Head Multi disponujú aj praktickými nastaviteľnými pútkami, vďaka ktorým vám palice pri zjazde či prípadnom páde neodletia. Farebná kombinácia čiernej so striebornými geometrickými tvarmi je veľmi moderná, palice sa tak nestanú len významným pomocníkom, ale aj štýlovým doplnkom. Cenovo dostupné lyžiarske palice Head Multi vo veľkosti 120 cm sú vyvážené a prepracované palice, v ktorých výbave nájde každý majiteľ presne to, čo potrebuje.

Hlavné prednosti lyžiarskych palíc Head Multi black/silver veľ. 120 cm

  • Ľahká a odolná hliníková konštrukcia palíc značky Head
  • Pohodlná, ergonomická rukoväť s nastaviteľným pútkom
  • Pevná špička
  • Odolný plastový tanierik Race
  • Farebné vyhotovenie: čierna/strieborná

Jasné výhody lyžiarskych palíc Head Multi

Lyžiarske palice k lyžiarovi skrátka a dobre patria, a to bez ohľadu na to, či je začiatočníkom alebo skúseným zjazdárom. Majú hneď niekoľko neoceniteľných výhod, ktoré určite pocítite ešte pred samotným zjazdom. Nielenže vám budú oporou pri obúvaní lyžiarskych topánok, môžete ich tiež využiť aj na ich čistenie. To a oveľa viac vám môžu zaručiť zjazdové lyžiarske palice Head Multi veľ. 120 cm v čierno-striebornej farbe.

Rukoväť:
Soft Touch PE Grip

Tanierik:
Race 50 mm

Pútko:
Automatic

Hrot:
HM Steel

Priemer:
18 mm

Materiál:
Hliník

 
Poznámka:
» Všetky lyžiarske palice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head multi black/silver veľ. 120 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head multi black/silver vel. 120 cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií