AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Head Raptor 120 S Pro

Zobraziť katalóg
Head Raptor 120 S Pro
Lyžiarky pánske, typ: na zjazdovku, vlastnosti: canting a nastaviteľná tvrdosť flexie, úroveň zdatnosti lyžiara: výkonnostná, sezóna 2020/2021, mondopoint 260 mm
Kód:  SPThead0676nad Produktové číslo:  SPThead0676nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head Raptor 120 S Pro

Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro

Head Raptor 120 S Pro sú špičkové lyžiarske topánky, ktoré vynikajú precíznym spracovaním a vysokou kvalitou použitých materiálov. Vďaka tomu sú využívané profesionálnymi lyžiarmi na celom svete.

Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro

Tvarovateľná topánočka

Vďaka vnútornej topánke tvarovateľnej za tepla sa lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro vždy dokonale prispôsobia vašej nohe a doprajú vám maximálny komfort pri lyžovaní. Topánky sú vybavené podrážkou schválenou FIS, čo umožňuje ich bezproblémové použitie pri pretekárskom lyžovaní.

Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro

Závodné pracky

Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro ponúkajú 4 mikro nastaviteľné pretekárske pracky Spinflex, ktoré podporujú prenos sily pri jazde a tiež 45 mm upevňovací pás na suchý zips na dokonalú fixáciu nohy. Zaujme vás tiež prepracovaný športový dizajn topánok v antracitovej farbe.

Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Head Raptor 120 S Pro

  • Nízky pretekársky klin
  • 45 mm upevňovací pás na suchý zips
  • Veľkosť topánok 40 (EU)
  • Podrážka schválená FIS
  • 96 mm zakončenie lyžiarskych topánok Head
  • 4 pretekárske pracky Spinflex
  • Farba antracit
  • Vnútorná topánka tvarovateľná za tepla
Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro

Špeciálny nízky klin

Lyžiarske topánky Head Raptor 120 S Pro sú vybavené nízkym pretekárskym klinom a dvojitým pretekárskym cantingom, vďaka čomu sú ideálne na rýchlu pretekársku jazdu. Samozrejmosťou je tiež pretekárske vyváženie a 96 mm zakončenie lyžiarskych topánok Head Raptor 120 S Pro.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head Raptor 120 S Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Raptor 120 S Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Head Raptor 120 S Pro.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií