Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC

Zobraziť katalóg
HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC
5 1 hodnotení
Zjazdové lyže detské, určenie: na zjazdovku, úroveň lyžiara: rekreačná, s viazaním SLR 4,5 GW AC, sidecut 111-67-96, jadro syntetické jadro
Kód:  SPThead0440nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC Predaj skončil

HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC

Detské zjazdové lyže HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC pozitívne ohodnotia hlavne lyžiari, ktorým ide o rýchlosť a adrenalín. Tieto lyže sú vhodné pre zjazdových lyžiarov. Svojimi vlastnosťami sa budú hodiť pre lyžiarov, ktorých úroveň je rekreačná. Sidecut, alebo inak profil lyže Head zodpovedá hodnotám 111-67-96. Tento model bude ideálnou voľbou pre tých, ktorí vyhľadávajú krátky oblúk. Na zjazdovkách sa môžete spoľahnúť na viazanie SLR 4,5 GW AC. Tento konkrétny model zjazdových lyží bol navrhnutý na sezónu 2019/2020.

Dôležité parametre zjazdových lyží HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC

  • Zjazdové lyže pre dieťa
  • Určenie: na zjazdovku
  • Viazanie týchto zjazdových lyží: SLR 4,5 GW AC
  • Zjazdové lyže HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC majú jadro syntetické jadro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HEAD Supershape Team SLR + SLR 4,5 GW AC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií