Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14

Zobraziť katalóg
Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14
Zjazdové lyže unisex, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: športová, s viazaním freeflex 14, sidecut 121-68-102, jadro Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction
Kód:  SPThead0584nad Produktové číslo:  SPThead0584nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14 Predaj skončil

Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP sú špičkovo spracované pretekárske lyže, ktoré disponujú najnovšími technológiami a kvalitnými materiálmi. Vďaka tomu ich využívajú pretekárski jazdci na celom svete.

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP

Lyže Head majú kvalitnú konštrukciu

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP sú vybavené kvalitnou konštrukciou Graphene WC Sandwich Cap Construction. Táto konštrukcia bola vyvinutá z materiálov používaných v astronautike a dokonale v sebe spája ľahké grafénové a titanalové vrstvy. Vďaka tejto kombinácii získate pri jazde maximálnu obratnosť, takže budete môcť vždy okamžite reagovať na aktuálnu situáciu. Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP sú navyše osadené kvalitným viazaním Freeflex 14, ktoré je zárukou maximálnej spoľahlivosti.

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP

Ľahký a silný grafén

Na maximálnu stabilitu a rýchlejšie zmeny smeru je v strednej časti lyží umiestnený vysokokvalitný materiál grafén,  ktorý vyniká svojou ľahkosťou a maximálnou silou. Z toho dôvodu mohla byť pri výrobe lyží Head znížená hrúbka stredu a väčšie množstvo materiálu presunuté na špičku a pätu lyží. Vďaka tomu sú zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP dokonalým nástrojom na ľahšie zapojenie do oblúka a rýchlejší pohyb z jednej hrany na druhú.

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP

Kľúčové vlastnosti lyží Head WC Rebels e-Race SW RP

  • Elegantný čierny dizajn so žltými prvkami
  • Konštrukcia Graphene WC Sandwich Cap
  • Dĺžka lyží 170 cm
  • Technológia EMC
  • Ľahký a silný materiál grafén
  • Kvalitné viazanie Freeflex 14
Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP

Technológia EMC

Zjazdové lyže Head WC Rebels e-Race SW RP ponúkajú technológiu Energy Management Circuit (EMC). Ide o jediný svetový elektronický systém tlmenia lyží, ktorý sa stará o maximálne zníženie negatívnych vibrácií pri jazde. Vďaka tomu sa môžete plne sústrediť na svoj výkon a získate špičkový zážitok z lyžovania v každej situácii. Lyže vás zaujmú elegantným čiernym dizajnom so žltými prvkami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Head WC Rebels e-Race SW RP + FF 14.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií