Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

Head WC Rebels i.Speed SW RP + FF EVO 11

Zobraziť katalóg
Head WC Rebels i.Speed SW RP + FF EVO 11
1,0 1 hodnotení
Zjazdové lyže – na stredný a dlhý oblúk, upravenú zjazdovku; výkonnostné, sendvičová konštrukcia; plné drevené jadro; dva titanaly; KERS; viazanie FF Evo 11
Kód:  SPThead0004nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head WC Rebels i.Speed SW RP + FF EVO 11 Predaj skončil

Head WC Rebels i.Speed SW RP + FF EVO 11

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.Speed ??SW RP s viazaním FF EVO 11 sú ideálne pre športových lyžiarov. Majú sendvičovú celodrevenú konštrukciu a hodia sa predovšetkým na dlhé oblúky. Ocenia ich predovšetkým tí, ktorí milujú rýchlu a razantnú jazdu na zjazdovke. Táto agresívna slalomová lyža je ideálna pre tesné precízne zákruty a preteky s víťaznou kontrolou. 

Kľúčové vlastnosti lyží Head WC Rebels i.Speed ??SW RP s viazaním

  • Lyže Head vynikajú optimálnym vyvážením a perfektnou kontrolou na zjazdovke
  • Technológia Intelligence robí lyže stabilnejšie a tuhšie
  • Technológia KERS zvyšuje tuhosť v zadnej časti lyže v oblúkoch
  • Lyže majú závodnú štruktúrovanú sklznicu UHM C
  • Sendvičová konštrukcia Worldcup
  • Klasické prehnutie lyže Camber Rebel
  • Lyže sú dodávané s viazaním FF EVO 11
  • Vhodné pre mužov i ženy

Unikátna technológia lyží Head

Technológia KERS zvyšuje výkon, ktorý vás pošle do ďalšieho oblúku. Nemá vplyv na torznú tuhosť lyže a posilňuje pozdĺžnu ohybnosť lyží. Táto technológia stojí na úplne novom čipe, ktorý dokáže akumulovať silu a uchovávať ju pre ideálnu chvíľu. Piezoelektrické vlákna dokážu premeniť kinetickú energiu, ktorá je uložená v čipe a zabudovaná v lyži. 

Technológia Intelligence lyží Head

Očakávajte od svojich lyží to najlepšie. Na tvrdých svahoch potrebujete perfektný záber hrán. Na mäkkom snehu zasa lepšiu ovládateľnosť. Aby ste mohli lámať rekordy, potrebujete, aby sa lyže správali inak ako na bežnej prechádzke. Adaptívna technológia Intelligence firmy Head napomáha tomu, aby sa lyže správali vždy perfektne. Robí ich stabilnejšími a tuhšími. 

Kvalita svetových rozmerov u lyží Head WC Rebels

Závodná štruktúrovaná sklznica UHM C je najrýchlejší sklznica s povrchovou úpravou, za ktorú sa nemusia hanbiť ani svetoví pretekári. Konštrukcia Worldcup znamená vertikálne laminátové drevené jadro, ktoré je obalené bočnicami a titánom. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head WC Rebels i.Speed SW RP + FF EVO 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head WC Rebels i.Speed SW RP + FF EVO 11.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií