AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

HighBaller

Zobraziť katalóg
HighBaller
Masážny prístroj - s voliteľným uhlom a šírkou pre masírovanie rôznych partií tela
Kód:  HR0005 Produktové číslo:  6430057290163

HighBaller

HighBaller je unikátnym masážnym prístrojom vybaveným dvoma masážnymi guľami, ktoré je možné veľmi flexibilne nastaviť do požadovanej šírky. Vďaka nastaviteľnej šírke a uhlu je možné ho použiť pre uvoľnenie svalového napätia a svalovej bolesti kdekoľvek na tele. HighBaller prináša okamžitú úľavu tým, že upokojuje receptory bolesti a pri pravidelnom používaní prinesie veľmi žiaduci účinok v podobe dlhodobého uvoľnenia stuhnutých svalov. Masážny prístroj je určený pre uvoľnenie krčného a chrbtového svalstva, od bolesti uľaví tiež rôznym skupinám svalov na rukách, nohách či bruchu. HighBaller vďaka masážnym guliam umožní vykonať hĺbkovú masáž úplne konkrétnym svalom. Predstavuje skvelú pomôcku, ktorá uvoľní vaše svaly a prinesie okamžitú úľavu.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja HighBaller

  • Masážny prístroj určený pre uvoľnenie svalového napätia
  • HighBaller je vybavený dvoma masážnymi guľami
  • Nastaviteľná šírka použitia
  • Upokojuje receptory bolesti
  • Vykonáva hĺbkovú masáž
  • HighBaller je možné použiť kdekoľvek na tele
  • Patentovaný systém
  • Hmotnosť 874 g

Ako HighBaller funguje

Masážny prístroj HighBaller disponuje dvoma masážnymi guľami, ktoré sa otáčajú na stojane, na ktorom sú upevnené. Vďaka stojanu je používanie masážneho prístroja veľmi pohodlné a zaručí dokonalý výsledok, pretože masážne gule udrží na správnom mieste a v správnom uhle. Spodná strana stojana je tvorená protišmykovým materiálom, ktorý zamedzí jeho posúvaniu, nech už bude HighBaller umiestnený na akomkoľvek type povrchu. Pevné masážne gule umožnia hĺbkovú masáž aj tým najmenším svalom na tele.

Kvalitná masáž ako od profesionála

HighBaller predstavuje svojím prevedením úplne unikátny masážny prístroj, ktorý uľaví od bolesti natiahnutým a stuhnutým svalom vášho tela. Vďaka jeho veľmi nízkej hmotnosti ho môžete ľubovoľne prenášať a vziať si so sebou do kancelárie či na cesty. Behom pár minút používania ucítite úľavu od svalového napätia a bolesti a dostaví sa skvelé uvoľnenie. Vďaka tejto masážnej pomôcke sa budete dokonale starať o svoje svaly a pripravíte ich tiež na prípadný športový výkon. HighBaller je unikátny masážny prístroj určený pre športovcov a všetkých tých, ktorých trápia bolesti chrbta, krčnej chrbtice či natiahnuté a stuhnuté svaly.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HighBaller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HighBaller.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií