Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hokej bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Shock Doctor
(2)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

9 položiek
Winnwell Classic 4-Roll JR, tmavo modrá, Junior, 12"
Hokejové rukavice – intermediate, vhodné pre začiatočníkov, veľkosť 12", klasický strih, materiál syntetická koža, nylon a pena, s antizápachovou úpravou, s vystuženou dlaňou, modrá farba, modelový rad Classic
45,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPThok2945
Tempish CROX.X. LADY veľ. EÚ 41/ 263 mm
Korčule na ľad dámske – veľkosť EU: 41, hokejové, vhodné pre rekreačných korčuliarov, vhodné pre športových korčuliarov, sezóna 2022/2023, nôž: tepelne upravená oceľ, HRC 53-54
89,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTte856
4,5 18×
Shock Doctor Gel Max Clear, dospelí, číry
Chránič na zuby – číry, pre hornú čeľusť, senior
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTspin279
5,0
Shock Doctor Gel Max junior/číry
Chránič na zuby – na zuby, vysoké tlmenie nárazov, gélová vložka
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTm0200
5,0
ACRA laminovaná drevená 147 cm – pravá
Hokejka – pre dospelých, dĺžka 147 cm, pravá, drevená, vhodná pre začiatočníkov
9,90 €
Použité
Objednávací kód: SPTxacr132
Acra Laminovaná hokejka pravá 135 cm – čierna
Hokejka – juniorská, dĺžka 135 cm, pravá, laminátová
9,49 €
Zánovné
Objednávací kód: SPTmhachok10
Tempish RIXY70 veľ. 29 – 30/ 195 – 200 mm
Korčule na ľad – veľkosť EU: 30, hokejové, vhodné pre športových korčuliarov, sezóna 2021/2022, nôž: TEMPISH UNI carbon junior
26,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTte849
s podväzkami Winnwell Black JR, Junior, 75
Suspenzor – slipový (klasický), pre hráčov, juniorský, veľkosť XL, minimálny obvod pása 75 cm, s podväzkami, elastický, materiál škrupiny plast, čierna farba
21,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPThok2887
4,5
Hokej. dres ČR 2 biely veľ. L
Dres – hokejový, fanúšikovský, pre fanúšikov MS v hokeji, vo farbách Českej republiky, medzinárodná veľkosť L
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTohl123

Hokej bazár

Štartuje zimný seriál o cestovaní za snehom Prinášame vám exkluzívny cestovateľský seriál! Nenechajte si ujsť najpodrobnejšie informácie o cestách za snehom, a to nielen po Českej republike, ale aj na Slovensko, do Rakúska a ďalších alpských štátov. Upozorníme na legislatívne rozdiely vybraných krajín, ako na...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií