AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Holux GPSport 245+

Zobraziť katalóg
Holux GPSport 245+
4,6 19 hodnotení
GPS cyklocomputer je nástupca obľúbenej GPS GPSport 245 (Lite) s novým GPS čipom s vyššou citlivosťou, vhodný pre cyklistiku, pešiu turistiku a beh, Geotagging - umožňuje priraďovať obrázky nasnímané v priebehu trasy k jednotlivým bodom trasy, integrovaný odometer, zariadenie je vhodné pre GeoCaching, vodeodolnosť IPX-6, podsvietený displej
Kód:  PP608a Produktové číslo:  96130-30N

Holux GPSport 245+

Outdoorová navigácia Holux GPSport 245+ je nástupca obľúbeného modelu GPSport 245 (Lite). Nový model sa môže pýšiť novým GPS čipom s vyššou citlivosťou a presnosťou. Pre ešte jednoduchšiu obsluhu bola zjednodušená interná ponuka v menu zariadenia. Oproti predchodcovi ponúkne príjemnejšie užívateľské prostredie v kombinácii s perfektným príjmom signálu.

Navigácia je ideálna pre použitie na bicykli, pešej turistike či behu. Výborná je aj pre geocaching, pretože umožňuje manuálne zadávanie súradníc. Na bicykli funguje ako bežný cyklocomputer, avšak so záznamom trasy a bez nutnosti mať snímač. Samozrejmosťou, je jednoduchá montáž na riadidlá, vďaka pribalenému držiaku. GPSport 245+ zobrazuje aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť, spotrebované kalórie, nadmorskú výšku, prevýšenie či aktuálne súradnice. Tiež podporuje tri športové módy, cyklistiku, pešiu turistiku a beh pre presný výpočet spotreby kalórií. Pridaný Odometer poskytuje možnosť využiť dve nezávislé počítadlá kilometrov. Prístroj tak môže využívať viac užívateľov.

Pre prácu s nameranými dátami poskytuje výrobca softvér ezTour, ktorý stiahnete z jeho oficiálneho webu. Aplikácia zobrazí prejdenú trasu so všetkými nameranými údajmi, s ktorými možno ľubovoľne pracovať a zobraziť si, kde ste išli najrýchlejšie, prípadne kde ste boli najviac. Veľmi obľúbenou funkciou je Geotagging umožňujúci priraďovať obrázky nasnímané v priebehu trasy k jednotlivým bodom trasy. Súčasťou softvéru pre PC sú klasické, satelitné i reliéfne mapy.

Zariadenie je vodeodolné a spĺňa normu IPX-6. Všetko sa zobrazuje na displeji s rozlíšením 128 x 128 bodov a za zlých svetelných podmienok iste oceníte podsvietenie displeja. Ovládanie je zaistené pomocou šiestich funkčných tlačidiel na čelnej strane a po stranách. Vstavaná batéria s kapacitou 1050 mAh zaistí dlhú výdrž na jedno nabitie. Pri aktívnom podsvietení  je výdrž 18 ha pri vypnutom podsvietení je výdrž až 28 h. Bohato tak postačí pre dlhé výlety. Plné nabitie batérie trvá 5 hodín cez priložený USB kábel, ktorý slúži aj na prenos dát.

Hlavné prednosti:

  • Nový GPS čip s vyššou cilivosťou a presnosťou
  • Použitie pre cyklistiku, pešiu turistiku, beh a geocaching
  • Dlhá výdrž batérie - až 28 hodín
  • Podsvietený displej
  • Vodeodolnosť IPX-6
  • Jednoduché ovládanie

Parametre a špecifikácie:

Pamäť RAM:
64 KB

Ovládanie:
Šesť funkčných tlačidiel: Menu/ESC, doľava, hore, dole, doprava, Enter/Power

Displej:
Rozlíšenie: 128 x 128 bodov
Podsvietenie

Konektivita:
Mini-USB konektor pre komunikáciu s PC a nabíjanie

Batérie:
1050 mAh Li-ion
Nabíjanie: 5 h
Výdrž pri aktívnom podsvietení: 18 h
Výdrž pri neaktívnom podsvietení: 28 h

Napájanie:
Vstupné napätie 100 ~ 240 V ~ 0.5 A max, Nabíjačka 230V nie je súčasťou balenia.
DC výstup 5V/1A pomocou Mini-USB konektora

Trieda vodeodolnosti:
IPX-6

Rozmery:
82 x 54 x 22 mm

Obsah balenia:
USB kábel
Držiak na bicykel
Užívateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jste spokojení s tímto zařízením při Geocachingu popř. jestli nějak zobrazuje kešky

Diskusia a poradňa k Holux GPSport 245+
Príslušenstvo pre Holux GPSport 245+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Holux GPSport 245+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GPSport 245+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GPSport 245+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GPSport 245+.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií