AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Husky Maestro -7 °C

Zobraziť katalóg
Husky Maestro -7 °C
5 2 hodnotení
Spací vak múmiový letná, unisex, výplň: duté vlákno, max. výška postavy 195 cm, komfortná teplota 3 °C, extrémna teplota -7 °C, rozmery po zbalení 35×19 cm, hmotnosť 1690g
Kód:  SPThusk055nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Husky Maestro -7 °C

Múmiový spací vak Husky Maestro -7°C ponúka komfortné nocovanie od jari do jesene, či už ho využijete na svojich vodáckych výpravách, pri kempovaní či stanovaní. Vysoko kvalitné použité materiály zabezpečia vynikajúci teplotný komfort i pohodlie. Spací vak je pritom prispôsobený tomu, aby ste sa cítili komfortne aj pri prízemných mrazoch. Práve preto disponuje extrémnou teplotou -7 °C a najvyšší komfort ponúka pri 3 °C. K ničím nerušenému spánku prispeje sťahovanie okolo hlavy a zatepľovací golier. Spacák Husky Maestro -7 °C ponúka tiež vrecká pre uloženie najrôznejších drobností a kompresný obal pre jednoduché zbalenie a prenášanie. Na výber z ľavého či pravého zapínania.

Kľúčové vlastnosti spacieho vaku Husky Maestro -7 °C, ľavé/pravé zapínanie

  • Múmiový spací vak
  • Vhodný na nocovanie od jari do jesene
  • Husky Maestro s extrémnou teplotou -7 °C
  • Vyrobený z vysoko kvalitných materiálov
  • Vyplnený 4-kanálkovými dutými vláknami Hollowfibre
  • Vlákna rýchlo vysychajú a neabsorbujú vlhkosť
  • Maximálna výška postavy 195 cm
  • Farebné vyhotovenie: zelené
  • Na výber z ľavého alebo pravého zapínania

Vysoko kvalitná výplň

Spací vak Husky Maestro -7 °C disponuje 2-vrstvou konštrukciou, ktorá je vyrobená z vnútorného materiálu 210T Plain Polyester a vonkajšieho materiálu 210T Polyester Ripstop. Maximálne pohodlie zaistí výplň zo 4-kanálkových dutých, špirálovo stočených, syntetických Hollowfibre vlákien. Vďaka tomu ponúka spací vak schopnosť nasať vzduch a tým zaistiť vynikajúcu izoláciu. Pre dosiahnutie maximálneho účinku sú vlákna potiahnuté silikónom, čo obmedzuje ich vzájomné trenie. Vlákna neabsorbujú vlhkosť, rýchlo vysychajú a sú tiež vhodné pre alergikov. Spacák Husky Maestro je tak skutočne skvelou voľbou pre stanovanie a kempovanie.

Hmotnosť:
1,69 kg

Rozmery:
220 × 85 cm


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husky Maestro -7 °C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Maestro -7°C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Husky Maestro -7 °C.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií