AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Inmotion Lively

Zobraziť katalóg
Inmotion Lively
5 1 hodnotení
Elektrická kolobežka skladacia, max rýchlosť 25km / h, na nabitie prejde až 30km, max.stúpanie 15 °, mobilná aplikácia, LED displej, cruise control, BT, svetlo vpredu aj vzadu, IP65
Kód:  Inmotio13 Produktové číslo:  6920146906216 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Inmotion Lively

Neznášate cestovanie verejnou dopravou, ale jazdiť do práce autom je oproti tomu nevýhodné? Čo tak vyskúšať elektrokoloběžku? Pri ceste do práce sa nezapotíte, ale budete na čerstvom vzduchu. A keď vás náhodou stretne horšie počasie, jednoducho ju zložíte a preveziete napríklad v autobuse, električke alebo v aute. S kolobežkou môžete ísť rýchlosťou až 25 km/h a batéria vydrží až na 30 km. Nezaskočí ju ani stúpanie do 15°. Kolobežka tiež disponuje predným aj zadným osvetlením a nechýba ani brzdové svetlo. 

Kľúčové vlastnosti

  • unikátny dizajn a luxusná konštrukcia
  • skladacia a prenosná
  • integrovaný displej a jednoduché ovládanie
  • perfektné odpruženie
  • bezpečná vysokokapacitná batéria
  • osvetlenie pre maximálnu bezpečnosť

Integrovaný displej a jednoduché ovládanie i aplikáciou

Jazda na tejto elektrokoloběžke je veľmi jednoduchá, disponuje aj funkciou tempomatu, takže nemusíte stále držať páčku akcelerátora. Pomocou bluetooth komunikuje kolobežka i s mobilnými telefónmi a vy môžete vykonať kompletnú diagnostiku či plánovať trasy. 

Ohromujúci výkon a bezpečná vysokokapacitná batéria

Kolobežka používa moderný 450 W DC motor. Stačí jej iba 5 sekúnd na dosiahnutie rýchlosti 25 km/h. Výkonný brzdný systém vám zaistí bezpečnú a dynamickú jazdu. Inmotion Lively má integrovanú batériu s kapacitou 8 Ah, vďaka tomu s ňou prejdete až 30 km. Battery Management Systém vám presne zobrazí stav nabitia batérie a chráni batériu.

Pozn.: Cestovný rozsah (maximálny dojazd) je udávaný pre jazdu pri okolitej teplote 25 °C, rýchlosti 20 km/hod, záťaži 70 kg a na rovnom povrchu. Faktory ako sú plynulosť jazdy, okolitá teplota, stav povrchu cesty, stúpanie, záťaž atď. budú mať vplyv na maximálny dojazd na jedno nabitie.

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
8 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
8 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak je to s prednim svetlem? V popisu mate ze kolobezka ma svetlo v predu i v zadu na fotce ma nejake ale ve specifikacich je ze ho nema. Tak ma ho nebo nema?

zabudol som aki mám pinkód na bloothot ked chcem zapnut kolobežku a zapnem bloothot tak to odomna pita pinkód a ja ho neviem

Dobry den, mam dotaz ohledne dojezdu teto kolobezky. Vy uvadite dojezd 25km, ale kdyz kolobezku zkusim podle jmena vyhledat na internetu naleznu pouze stejnou s nazvem -> Inmotion Lively Electric Kick Scooter, ktera ma udavany dojezd 25mil/h (cca 40km/h). Tak me zajima zda je to jen preklik u vas nebo zda se jedna o nejakou "lepsi" verzi teto kolobezky. Dekuji za odpoved.

Dobrý den, jaká je celková váha přístroje, jaké jsou rozměr po složení? Předem děkuji za info.

Jaký je rozdíl mezi L6 a Lively? Na stránkách výrobce se text liší, ale parametry jsou stejné, jen mě zaráží cenový rozdíl, pokud se liší pouze osvětlením.

Proč Alza nedává ke koloběžkám úplné údaje? Zchází velikost kol, a z čeho jsou.

Dobrý den, jaká je prosím životnost baterie a záruka na ni? Jak až baterie nebude splňovat deklarované parametry - lze koupit novou? Kolik stojí nová baterie? A lze prosím jezdit na koloběžce i teď v zimě nebo jen třeba při teplotě > 20stupňů, jinak se baterie ničí? Jde mi o to, abych nyní koloběžku nekoupila za 25 tisíc a na jaře nebylo po baterii, kterou už ani nepůjde reklamovat... což by byl docela drahý provoz 25 tisíc na půl roku :) Mockrát děkuji!! Zuzana

Diskusia a poradňa k Inmotion Lively
Príslušenstvo pre Inmotion Lively Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion Lively. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InMotion Lively. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: InMotion Lively.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií