Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Inmotion V10

Zobraziť katalóg
Inmotion V10
4,7 3 hodnotení
Jednokolka – dojazd až 70km, rýchlosť 40km/h, výkon 1800W, nosnosť 120kg
Kód:  SPTesin024 Produktové číslo:  3760243822186

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Inmotion V10

Život v pohybe 

Elektrická jednokolka INMOTION V10 na prvý pohľad zaujme úzkym profilom s aerodynamickým dizajnom, ktorý zaistí vynikajúcu dynamiku jazdy. Vďaka veľkým pogumovaným pedálom a širšej pneumatike je zaručená výborná jazdná ergonómia a stabilita na akomkoľvek povrchu. Vo výbave nechýbajú ani jasné svetlomety, atmosférické LED osvetlenie či integrované stereo reproduktory. 


Kľúčové vlastnosti elektro longboardu INMOTION V10 

  • 2,5" pneumatika s výbornou priľnavosťou 
  • Výkonný 1 800 W motor 
  • Maximálna rýchlosť 40 km/h 
  • Akumulátor s dojazdom až 70 km 
  • Jasný predný svetlomet 
  • Inteligentné brzdové svetlo 
  • Bočné LED osvetlenie 
  • Aktívny chladiaci systém 
  • Stereofónne Bluetooth reproduktory 
  • Mobilná aplikácia na záznam štatistík 
  • Hmotnosť jednokolky: 20,6 kg 
  • Nosnosť až 120 kg 

Skvelé jazdné vlastnosti jednokolky INMOTION V10 

2,5" pneumatika zaistí výbornú priľnavosť a stabilitu na každom povrchu vrátane trávy a štrku. Na maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu aj na dlhšie vzdialenosti je jednokolka vybavená širokými pedálmi s pogumovaným povrchom. Vďaka jedinečnej konštrukcii je zaistená vynikajúca stabilita aj pri vyšších rýchlostiach a možnosť presného manévrovania. 


Jednoduché prenášanie 

Súčasťou balenia je originálny rozšíriteľný držiak, ktorý vám umožní tlačiť vašu jednokolku podobne ako vozík alebo kufor. Vďaka jedinečnému tlačidlu pod sklopnou rukoväťou zabránite otáčaniu kolesa, takže nemusíte prístroj pri rýchlom prenášaní vypínať. 


Tisíce farieb podľa momentálnej nálady 

Aby vaša osobnosť mohla úplne vyniknúť, vybavil výrobca jednokolku bočným atmosférickým LED osvetlením, ktoré obohatí vašu nočnú jazdu úžasnými svetelnými efektmi. Osvetlenie naprogramujete pomocou mobilnej aplikácie InMotion, kde môžete vyberať z tisícky farebných odtieňov a rôznych efektov. 

Neuveriteľná sila na dlhotrvajúcu radosť z jazdy 

S výkonným 1 800 W motorom môžete cestovať rýchlosťou až 40 km/h a bez problémov zvládnete aj strmé stúpanie. O napájanie jednokolky sa stará vstavaný akumulátor s kapacitou 650 Wh, ktorý na jedno dobitie zaistí dojazd až 70 km. K dipozícii je tiež účinný chladiaci systém, ktorý udržuje vnútorné komponenty vo výbornej kondícii a postará sa o ich spoľahlivý výkon v každej situácii. Mozgom jednokolky je vysokorýchlostný dvojjadrový procesor, ktorý dokáže bleskovo reagovať na kritické situácie. 


Nočné osvetlenie jednokolky INMOTION V10

Na bezpečnú nočnú jazdu je jednokolka vybavená silným predným svetlometom, ktorý je oproti predchádzajúcemu modelu 3× jasnejší. Svetlo je nasmerované k vozovke, takže počas jazdy nebude oslňovať okoloidúcich ani protiidúce vozidlá. Svetlomet v úplnej tme zaistí viditeľnosť až na vzdialenosť 5 metrov, takže môžete ihneď reagovať na prípadné prekážky alebo nerovnosti na vozovke. 


Inteligentné brzdové svetlo 

Jednokolka INMOTION V10 je vybavená jasným brzdovým svetlom, ktoré sa v prípade spomalenia rozjasní rovnako ako v prípade auta. Tento bezpečnostný prvok okamžite informuje vozidlá alebo chodcov za vami, aby sa vám mohli bezpečne vyhnúť. 


Stereo reproduktory 

Počúvajte svoju obľúbenú hudbu na vstavaných prémiových stereo reproduktoroch. Stačí pripojiť váš inteligentný telefón cez Bluetooth rozhranie. Reproduktory slúžia aj na prehrávanie systémových zvukov ako sú rôzne upozornenia a výstrahy. 


Tlačidlo Anti-Spin 

Pomocou tlačidla Anti-Spin okamžite vypnete pohon jednokolky a zabránite tak otáčaniu kolesa, čo využijete predovšetkým pri jej prenášaní napr. hore schodmi alebo pri rýchlom zdolaní prekážky. 


Mobilná aplikácia InMotion 

Prepojte elektrickú jednokolku INMOTION V10 s vaším mobilným zariadením cez Bluetooth rozhranie a sledujte v reálnom čase aktuálnu rýchlosť a prejdenú vzdialenosť. Aplikácia tiež vytvára priebežné štatistiky, umožňuje ovládať bočné LED osvetlenie alebo aktivovať funkciu húkačky. 



Parametre a špecifikácia

Vhodné od
12 rokov Hotovo!
Max. nosnosť
120 kg Hotovo!
Maximálny dojazd
70 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
40 km/h Hotovo!
Výkon
1 800 W Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
12 rokov Hotovo!

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
70 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
40 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
1 800 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
20 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co to znamená tovární rychlost?

dobrý den , zajímá mně pokud si od Vás koupím E-Jednokolku hotově, kdo mi provede servis Jednokoly (výměna pneu atd , v Ostravě a v Okolí 50km) ? rád bych si pořídil . Máme přesnější info.?

Dobry den, zajima me jak moc pouzita je jednokolka inmotion v10 za 25990kc dekuji

Dobrý den,nikde jsem se nedočetl(u žadné jednokolky) jaky čas zabere dobijení,děkuji.

Dobrý den,jaký bude dojezd při váze 120kg řekněme v kombinovaném terénu?bojím se aby z uváděných 70km nezůstalo 20km s odřenýma ušima,děkuji

Dobrý den, Zajímá mě jak je to s výměnou pláště ať už opotřebením nebo poškozením? Děkuji za info

Diskusia a poradňa k Inmotion V10
Príslušenstvo pre Inmotion V10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inmotion V10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion V10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inmotion V10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií