Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Jet Fish Boilies Legend Biocrab 20 mm 3 kg

Zobraziť katalóg
Jet Fish Boilies Legend Biocrab 20 mm 3 kg
Boilies – hotové, príchuť chilli, hmotnosť 3000 g
Kód:  JVR035898nad Produktové číslo:  JVR035898nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jet Fish Boilies Legend Biocrab 20 mm 3 kg Predaj skončil

Jet Fish Boilies Legend Biocrab 20 mm 3 kg

Boilies bez debaty patria medzi najrozšírenejšie krmivo pre ryby na lovenie kaprovitých rýb. Guľôčky boilies zvoľna klesajú ku dnu, pričom svojím zložením napodobňujú bežnú potravu, ktorá kaprom chutí. Rohlíkové guľôčky boilies sa produkujú lisovaním cesta na rožky alebo ďalšieho pečiva a môžeme ich považovať za nesmrteľnú klasiku. Využívajú sa nielen samostatne, ale aj „na panáčika“, kedy sa navyše použije plávajúce boilies. Boilies Jet Fish sú dovážané v šikovnom balení, s hmotnosťou 3000 g, ktoré necháva boilies čerstvé a navyše ho ľahko zbalíte do batoha. Nič vám tak nebráni vziať si ich so sebou pri každom sedení pri vode. Príchuť Ananás, Asafoetida, Brusnica, GLM Enduro, Chilli, Klub Red, Krab, Krill, Losos, Losos/asafoetida, Mořské plody, Mušle, Kalmár, Robin Red, Slivka a Tuniak zaručene zaujme ryby aj z úplne veľkej diaľky.

Významné parametre guľôčok boilies Jet Fish Boilies Legend Biocrab 20 mm 3 kg

  • Pre kaprovité ryby sú neodolateľné
  • Balenie v hmotnosti 3000 g
  • Zaujímavá chuť Ananás, Asafoetida, Brusnica, GLM Enduro, Chilli, Klub Red, Krab, Krill, Losos, Losos/asafoetida, Mořské plody, Mušle, Kalmár, Robin Red, Slivka a Tuniak
Poznámka:
» Všetky Boilies
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jet Fish Boilies Legend Biocrab 20 mm 3 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jet Fish Boilie Legend 3kg.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií