AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Jordan Jungle Gym

Zobraziť katalóg
Jordan Jungle Gym
Závesný posilňovací systém TRX s dĺžkou popruhu až 2,4 m
Kód:  SPTif0858 Produktové číslo:  5055555513678

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jordan Jungle Gym

Šport a pohyb vo všeobecnosti sú dôležitými prvkami zdravého životného štýlu. V dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom živote sa však môže príležitostne stať, že jednoducho nemáte dostatok času na návštevu fitness centra. Vďaka závesnému systému Jordan Jungle Gym môžete posilniť aj svoj dom.

Tento systém kulturistiky integruje celé telo do cvičenia a pomáha vám dosiahnuť ideálnu postavu. Počas tréningu sa používa váha tela a sú zahrnuté celé svalové skupiny. Cvičenie sa môže sústrediť iba na hornú alebo dolnú polovicu tela, ale často sa zameriavate na chrbát a brucho. Čo určite oceníte, je schopnosť rýchlo meniť cvičenia a vybrať si ťažkosti, ktoré vám vyhovujú

Výhody závesného systému Jordan Jungle Gym

  • Možnosť využitia vo fitness centre aj doma
  • Jednoduché ovládanie a prenášanie
  • Pohodlné gumové úchyty pre pevný uchopenie
  • Classic V-System

Tradičný dizajn V

Jazdecký systém Jordan Jungle Gym je navrhnutý v tradičnom dizajne V , čo znamená, že širokú škálu cvičení rôznej náročnosti je možné použiť na individuálne potreby. Môžete nastaviť široký alebo úzky uhol pre ruky a nohy. Systém V je založený na jednom bode, ktorý umožňuje zapojenie svalov celého tela a čo je dôležitejšie, často zanedbávaných stabilizačných svalov.

Balík nájdete

Nákup systému Jordan Jungle Gym posilňovač závesu vám poskytuje dvojnásobný nastaviteľný závesný pás, ktorý dosahuje až 2,4 metra, plus 2-násobné ručné držadlo pre ruky a nohy - Easy-In Foot, 2 pohodlné nastaviteľné spony, 2 dverové zámky, Duro Link, DVD s cvičeniami a plagát s odporúčanými cvičeniami.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Príchytka na dvere
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Príchytka na dvere

Príchytka na dvere
Áno Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jordan Jungle Gym Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jordan Jungle Gym.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií