Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Julbo Odissey

Zobraziť katalóg
Julbo Odissey
Lyžiarska prilba – pre mužov, s In mold konštrukciou, ventilácia prilby: Air Flow, vyhotovenie: mäkké uši, hmotnosť 566 gramov, sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTjul064nad Produktové číslo:  SPTjul064nad Stránky výrobcu

Julbo Odissey

Julbo Odissey je pánskou štýlovou lyžiarskou prilbou, ktorá poskytuje dokonalú ochranu na svahu aj maximálne možné pohodlie. Hybridná konštrukcia je tvorená kombináciou In-Mold technológie a vstrekovaného ABS materiálu v hornej časti, vďaka čomu je prilba odolná a odľahčená. Prilba Julbo Odissey je vybavená 3-polohovým vetracím systémom, ktorý umožňuje prispôsobenie odvetrávania presne podľa potreby. Určite oceníte aj možnosť nastavenia veľkosti, čo zaistí, že vám prilba Julbo Odissey skutočne skvele padne. V zadnej časti je umiestnený klip na jednoduché prichytenie okuliarov. Lyžiarska prilba Julbo Odissey je zárukou vynikajúcej ochrany a vy si tak budete môcť naplno užívať chvíle na svahu.

Kľúčové vlastnosti prilby Julbo Odissey

  • Pánska lyžiarska prilba
  • Hybridná konštrukcia tvorená kombináciou In-Mold technológie a ABS materiálu
  • Prispôsobenie odvetrávania podľa potreby
  • Možnosť nastavenia veľkosti
  • Klip na jednoduché prichytenie okuliarov
  • Čalúnené uší aj zadné časti
  • Julbo Odissey poskytuje dokonalú ochranu aj skvelý komfort
  • Farebné vyhotovenie: modré

Dokonalý komfort aj ochrana

Pánska prilba Julbo Odissey vyniká nielen štýlovým moderným dizajnom, ale aj skvelým komfortom a úrovňou ochrany. Na pohodlné nosenie prispejú odnímateľné čalúnené uši a tiež čalúnenie v zadnej časti prilby, ktoré chránii zátylok a súčasne poskytuje lepšiu stabilitu a zateplenie. Výsledkom je prilba, ktorá všetkým mužom poskytne na svahu skutočne vynikajúci komfort.

Veľkosti:
M, L a XL

Hmotnosť:
566 g


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Julbo Odissey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Julbo Odissey.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií