AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

K2 Backpack black

Zobraziť katalóg
K2 Backpack black
5 1 hodnotení
Športový batoh Praktický batoh na kolieskové korčule s horným vstupom, veľkým vnútorným priestorom pre uloženie chráničov a ďalšieho vybavenia. Bočné popruhy pre pripevnenie korčulí a čelný panel s praktickou pruženkou pre pripevnenie napr. oblečenie. Objem 30 litrov.
Kód:  SPTK2257 Produktové číslo:  886745893448

K2 Backpack black

Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý na prvýkrát poteší svojou originálnou vizážou a funkčnými prvkami.

  • Efektívna protekcia vnútrajška batoha voči vonkajším vplyvom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre K2 Backpack black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2 Backpack black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: K2 Backpack black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií