AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

K2 Varsity Pro Helmet black

Zobraziť katalóg
K2 Varsity Pro Helmet black
Prilba na bicykel unisex, spôsob zapínania: remienok s prackou, MIPS, EPS a ABS, vnútorné vystuženie, vhodná pre inline, hmotnosť 400g
Kód:  SPTK2289nad Produktové číslo:  SPTK2289nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

K2 Varsity Pro Helmet black Predaj skončil

K2 Varsity Pro Helmet black

Užívate si jazdenie na bicykli? Preto potrebujete správnu prilbu na bicykel, ktorá vás bude chrániť pri páde. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Prilba na bicykel sa hodí na hlavu s obvodom 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm a hmotnosť sa rovná 400 g. Prilba na bicykel K2 Varsity Pro Helmet black oceníte pri jazde na MTB bicykli, ale vziať si ju môžete aj na bežnú cestu. Prilba na bicykel K2 Varsity Pro Helmet black so svojou konštrukciou hodí na využitie na cestných alebo krosových bicykloch. Prilba na bicykel K2 Varsity Pro Helmet black sa preukáže ako ideálny bezpečnostný aj štýlový doplnok k mestskému bicyklu. Pred kúpou prilby by ste si tiež mali overiť certifikácie, ktoré získala. Tento typ prilby na bicykel disponuje certifikáciou typu CE EN 1078:2012+A1. Na ešte väčšiu bezpečnosť disponuje technológiou MIPS na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Značný podiel na odolnosti tohto modelu tvorí EPS a ABS. Na zabezpečenie komfortu a bezpečia je prilba vnútri vybavená vystužením.

Zásadné parametre cyklistickej prilby K2 Varsity Pro Helmet black

  • Pre každého cyklistu by mala byť dôležitá bezpečnosť, k tej potrebuje správnu prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm
  • Hmotnosť prilby je 400 g
  • Typ prilby na bicykel: cestná, mestská a Skate/Inline
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vnútri je prilba vybavená: EPS Liner
  • Zapínanie helmy na bicykel: Remienok s prackou

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

K vašej ochrane prispieva MIPS technológia, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Pri páde sa elastoméry natiahnu a umožnia pohyb škrupiny, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Tiež oceníte to, že na vzhľad a komfort prilby táto technológia nemá vplyv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2 Varsity Pro Helmet black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: K2 Varsity Pro Helmet black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií