Karakal Pro – Tour Slam

Zobraziť katalóg
Karakal Pro – Tour Slam
Batoh – športový z kvalitných materiálov s čalúnenými popruhmi
Kód:  SPTkar001 Produktové číslo:  5032032993000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Karakal Pro – Tour Slam

Neviete ako ľahko a pohodlne prenášať vaše športové vybavenie? Batoh Karakal Pro Tour Slam je tým pravým riešením. Má špeciálny priestor až pre na tenisové či squashové rakety. Zabezpečiť ich je možné pomocou Velcro popruhov. Vpredu nájdete priestranné vrecko, do ktorého pohodlne uložíte zvyšok potrebného vybavenia. Samozrejmosťou je tiež menšie vrecko na doklady alebo osobné cennosti a mäkko vystužené vrecko na slnečné okuliare. Batoh Karakal Pro Tour Slam je vybavený aj dvoma držadlami fliaš na stranách.

Kľúčové vlastnosti batoha Karakal Pro Tour Slam

  • Športový batoh na vybavenie
  • Má zaistený priestor na dve rakety
  • Môžete doň oddelene uložiť aj mokré veci
  • Kvalitný materiál je priedušný
  • Vrecká na osobné drobnosti a mäkké vrecko na okuliare
  • Batoh Karakal Pro Tour Slam má čierno-žltú farbu

Perfektný pred aj po športovaní

Batoh Karakal Pro Tour Slam je prispôsobený aj tým najnáročnejším požiadavkám. Súčasťou je tiež špeciálne integrované vrecko, kam môžete po náročnej hre uložiť mokré či vlhké veci. Takto sa nijako nepoškodí ostatné vybavenie a vďaka priedušnosti a špeciálnym ventilom tu dobre cirkuluje vzduch. Batoh Karakal Pro Tour Slam navyše disponuje štýlovým dizajnom. Čierno-žltú farebnú kombináciu s červenými doplnkami využijete pri každej príležitosti.

Rozmery:
50 × 32 × 20 cm

Farba:
Čierna/žltá/červená

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Športové Hotovo!

Využitie

Využitie
Športové Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Karakal Pro – Tour Slam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karakal Pro -Tour Slam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karakal Pro -Tour Slam. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karakal Pro -Tour Slam. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Karakal Pro-Tour Slam.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií