Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Keen Portsmouth II M, dark earth US 10

Zobraziť katalóg
Keen Portsmouth II M, dark earth US 10
Obuv pánska mestská celokožená, s membránou
Kód:  SPT3867 Produktové číslo:  887194569281 Stránky výrobcu
Keen Portsmouth II M, dark earth US 10 Predaj skončil

Keen Portsmouth II M, dark earth US 10

Je čas urobiť dojem! Siahnite po elegantnej obuvi, spájajúcej luxusný vzhľad s jedinečným komfortom typickým pre všetky topánky Keen. Zvršok z olejovanej nubuk kože upúta svojou mäkkosťou aj hebkosťou, pričom zároveň dokáže udržať všetky rozmary počasia na uzde a neprepustiť vodu dovnútra. Podšívka topánok zase dokáže vlhkosť ľahko vyviesť von. Preto topánky ľahko udržia vaše nohy v dokonalom suchu za akýchkoľvek okolností.

Dokonalá obuv na prechádzku po meste

  • Zvršok z olejovanej kože typu nubuk
  • Perfektne odolná voči rozmarom počasia
  • Anatomicky tvarovaná EVA medzipodrážka
  • Podrážka s non-marking úpravou
  • Vysokokvalitné vyhotovenie od amerického výrobcu

Nubuk nie je semiš!

Nubuk je prírodná useň s brúseným povrchom, ktorý jej dodáva zamatový vzhľad a obzvlášť hebký pocit na dotyk. Na rozdiel od semišu však brúseniu podlieha vonkajšia strana kože, čo umožňuje vytvárať silnejší a oveľa odolnejší materiál, ktorý je výrazne vhodnejší na výrobu topánok, ako sú materiály semišového typu.

Non-marking úprava podrážok

Luxusné podlahy z dreva či mramoru, alebo len obyčajná podlaha v kanceláriách. Nie je nutné sa obávať, podrážky majú non-marking úpravu, vďaka ktorej topánky nezanechávajú na podlahách žiadne stopy ani šmuhy!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Keen Portsmouth II M, dark earth US 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keen Portsmouth II M, Dark Earth US 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keen Portsmouth II M, Dark Earth US 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Keen Portsmouth II M, Sötét Föld amerikai 10.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií