Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm

Zobraziť katalóg
Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm
Trekingové topánky Detské vhodné pre ľahký terén, membrána Keen,Dry a Keen Dry, vrchný materiál: koža a textil, rýchlošnurovanie, hmotnosť topánky 229g, čierna a hnedá farba, veľkosť EU 32,5
Kód:  SPTkeen1027 Produktové číslo:  191190190449 Stránky výrobcu
Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm Predaj skončil

Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm

EÚ veľkosť:

-

Mondopoint:

-

Využitie:

-

Spôsob zapínania:

-

Zvršok:

-

S membránou:

-

Čerpáte v prírode energiu? Chcete podnikať dlhé prechádzky či výlety do hôr? Tak by vám nemala chýbať tá správna turistická obuv. Turistické topánky Keen sú pre vás ako stvorené, pokiaľ uvažujete, že v nich budete chodiť do mierneho terénu. S týmto modelom si budete maximálne rozumieť v prípade, že hľadáte vysoké topánky. Vzhľadom a tvarom sú vhodné na použitie najmä pre deti. Aby sa vám dobre chodilo, je nutné pri výbere topánok vybrať tú správnu veľkosť. U tejto obuvi do hory je tak nutné počítať s veľkosťou EU 32,5. Dĺžka vnútornej stielky, tzv. mondo point, je potom 197 mm. Počas výberu je dobré poznať aj to, že jedna topánka má hmotnosť 229 g. Tieto trekové topánky Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm majú od výrobcu nepremokavú úpravu, vďaka čomu máte istotu, že zostane vaša noha v suchu napríklad aj pri šliapnutí do kaluže. Na zapnutie využijete rýchlošnurovanie. Sympatická je aj použitá membrána, ktorá vašim nohám zaistí maximálny komfort. Táto turistická obuv bola vyrobená membránou Keen,Dry a Keen Dry. Aby sme nevynechali zvršok topánky, ten bol vyhotovený z materiálu, ktorým je koža a textil.

Rozhodujúce prednosti turistickej obuvi Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm

  • Užite si svoje výstupy a túry prírodou so správnou turistickou obuvou
  • Topánky perfektné na ľahký terén
  • Tento typ patrí medzi vysoké topánky
  • Určenie: pre deti
  • Trekové topánky Keen sú vo veľkosti EU 32,5
  • Mondo point dosahuje hodnotu 197 mm
  • Hmotnosť jednej topánky predstavuje 229 g
  • Na obuvi do hôr oceníte nepremokavú úpravu
  • Trekové topánky Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm sú vybavené zapínaním na rýchlošnurovanie
  • Membrána: Keen,Dry a Keen Dry
  • Farba: čierna a hnedá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5/197 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5 / 197 mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Keen Targhee Mid WP Y dark earth/golden brown EU 32,5 / 197 mm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií