KingCamp Breeze 70 blue

Zobraziť katalóg
KingCamp Breeze 70 blue
5 1 hodnotení
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň 100 % polyester, komfortná teplota 16 °C, maximálna výška postavy 205 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 24 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 14 cm, modrá farba, hmotnosť 750 g
Kód:  SPTking26 Produktové číslo:  6927194776969

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KingCamp Breeze 70 blue

Spací vak KingCamp Breeze 70

Ste nadšenci do turistiky a príde vám vhod nová výbava? Potom by vás mohol potešiť spací vak KingCamp Breeze 70, ktorý poskytuje mimoriadny komfort. Svojím spracovaním je vhodný pre mužov aj pre ženy. Zaraďujeme ho medzi trojsezónne spacie vaky, pretože s ním môžete na cesty od jari do jesene. Komfortná teplota je pri spacom vaku KingCamp 16 °C. Bez problémov bude pasovať pre postavu s maximálnou výškou 205 cm. Múmiový spací vak vie vo vnútri udržať maximum tepla, pretože je navrhnutý tak, aby presne kopíroval vašu postavu.




Kľúčové vlastnosti spacieho vaku KingCamp Breeze 70

  • KingCamp Breeze 70 je navrhnutý pre mužov aj ženy
  • Výplň spacáku tvorí 100 % polyester
  • Spacák KingCamp Breeze 70 má obľúbený tvar múmie
  • Radí sa medzi trojsezónne spacáky
  • Maximálna výška postavy je 205 cm
  • Extrémna teplota dosahuje 3 °C
  • Spací vak KingCamp Breeze 70 je vyhotovený v modrej farbe



Letný spací vak KingCamp Breeze 70 ľahko zbalíte na cesty

O ľahké zloženie letného spacieho vaku sa postará látkový kompresný vak z materiálu Oxford. Poskladáte ho do minimalistického tvaru s rozmermi 24 × 14 cm. Jeho hmotnosť 0,75 kg ani nepocítite. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť ho predurčujú na ľahké prenášanie. Využijete ho tak na pešie túry, ale aj na kempovanie, rybárčenie, pri horolezectve a ďalších outdoorových aktivitách. Pokiaľ tašku zašpiníte, ľahko ju vyperiete v práčke alebo v rukách.

KingCamp Breeze 70
KingCamp Breeze 70

Spací vak KingCamp Breeze 70 má tvar múmie

Spací vak KingCamp Breeze 70 sa vyznačuje obľúbeným tvarom múmie. Jeho veľkosť dosahuje rozmery cca 215 × 75 × 50 cm. Poskytne vám dostatok tepla a pohodlný spánok. Jeho ergonomický tvar vám zaistí maximálny komfort. V spacáku KingCamp Breeze 70 nájdete vstavané vrecko na suchý zips, do ktorého si uschováte cennosti ako mobilný telefón alebo napríklad hodinky. Spací vak KingCamp Breeze 70 je charakteristický svojim trojsezónnym využitím. Jeho komfortná teplota sa pohybuje v rozmedzí 13 – 16 °C a extrémna teplota dosahuje až 3 °C.




Letný spací vak KingCamp Breeze 70 sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Vonkajší materiál letného spacieho vaku KingCamp Breeze 70 je tvorený 100 % polyesterom 210T Diamond Ripstop, ktorý sa pýši silnou odolnosťou voči roztrhnutiu. Má tiež vodoodpudivé vlastnosti, ktoré vás udržia v suchu po celý spánok. Na podšívku bol zvolený 100 % polyester 240T, ktorý je veľmi mäkký a šetrný k pokožke. Stred spacieho vaku KingCamp Breeze 70 je vyplnený 100 % bavlnou. Tá vás príjemne zahreje. Jej devízou je dobrá priedušnosť a skvelá absorpcia potu. Aj keď sa v noci spotíte, bude v spacáku stále príjemná klíma. Spacák sa ďalej môže pochváliť dvojcestným zipsom, ktorý v prípade potreby využijete na spojenie svojich spacákov dohromady. V hlavovej časti je priestor na umiestnenie vášho obľúbeného vankúša.




KingCamp Breeze 70
KingCamp Breeze 70

Komfortná preprava

Spací vak KingCamp Breeze 70 je vybavený kompresnou prepravnou taškou, ktorá vytvorí zo spacáku veľmi kompaktný balíček, ktorý ľahko uschováte v batohu.

KingCamp Breeze 70

Nastaviteľná hlavová časť

Hlavovú časť spacieho vaku KingCamp Breeze 70 si stiahnete podľa vašich potrieb, aby neprúdila zima dovnútra alebo teplo von. 

KingCamp Breeze 70

Teplý a extra ľahký

Vak na spanie KingCamp Breeze 70 je charakteristický pre svoju nízku hmotnosť a skvelý tepelný komfort. 

KingCamp Breeze 70

Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!
Výplň
100 % polyester Hotovo!
Max. výška postavy
205 cm Hotovo!
Komfortná teplota
16 °C Hotovo!

Použitie

Určenie
Unisex Hotovo!
Výplň
100 % polyester Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
205 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
16 °C Hotovo!
Limitná teplota
13 °C Hotovo!
Extrémna teplota
3 °C Hotovo!

Tvar

Tvar
Múmia Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
750 g Hotovo!

Rozmer - rozbalený

Dĺžka (rozbalené)
215 cm Hotovo!
Šírka (rozbalené)
75 cm Hotovo!

Rozmer - zabalený

Priemer (zbalené)
14 cm Hotovo!
Dĺžka (zbalené)
24 cm Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KingCamp Breeze 70 blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Breeze 70 blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KingCamp Breeze 70 blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií