AlzaPlus+ sport AD elektro

KingCamp Compass

Zobraziť katalóg
KingCamp Compass
Stan rodinný, expedičný, outdoorový a pre karavany, tvar: tunel, pre max. počet osôb: 3, laminátová konštrukcia, nepremokavý, vodný stĺpec 1500 mm, hmotnosť 4kg
Kód:  SPTking06 Produktové číslo:  SPTking06

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KingCamp Compass

KingCamp Compass

Rodinný outdoorový stan KingCamp Compass vám poskytne patričné pohodlie aj ochranu pred počasím. Oceníte dostatok priestoru pre pohyb vo vnútri. Stan KingCamp Compass pohodlne vystačí pre 3 osoby. Ochranu pred vlhkosťou zaistí kvalitný plášť, náležitú nepremokavosť deklaruje vodný stĺpec 1 500 mm. Na jeho výrobu bol použitý polyester. Nosnú konštrukciu stanu KingCamp tvorí laminát, ktorý patrí medzi najpoužívanejšie materiály. Zložený stan má rozmery 66 × 20 × 20 cm a jeho hmotnosť je 4 kg.

Kľúčové vlastnosti stanu KingCamp Compass

  • Stan KingCamp Compass sa môže pochváliť nepremokavosťou
  • Na konštrukciu bol použitý laminát
  • Plachta je vyrobená z polyesteru
  • Vodný stĺpec dosahuje 1 500 mm
  • Rozmery rozbaleného stanu: 190 × 215 × 315 cm
  • Rozmery zbaleného stanu: 66 × 20 × 20 cm
  • Hmotnosť: 4 kg
  • Stan KingCamp Compass je vyrobený v sivej farbe

Stan KingCamp Compass ľahko zbalíte na cesty

O ľahké prenášanie stanu KingCamp Compass sa postará priložená prepravná taška v modrom vyhotovení. Stan postavíte v priebehu niekoľkých minút. Poskladáte ho do minimalistického tvaru s rozmermi 66 × 20 × 20 cm. Jeho hmotnosť činí 4 kg. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť ho predurčujú na ľahké prenášanie. Využijete ho tak na kempovanie aj iné outdoorové aktivity. Stan KingCamp Compass pripevníte k osobným automobilom, minivanom, MPV, obytným vozidlám a ďalším. Predstavuje praktickú striešku, ktorá vás ukryje pred horúcim slnkom aj pred dažďom.

KingCamp Compass
KingCamp Compass

Stan KingCamp Compass ľahko postavíte

Stan KingCamp Compass sa môže pochváliť jednoduchým systémom skladania, ktorý nevyžaduje žiadne znalosti ani fyzickú silu. Postavíte ho v priebehu niekoľkých minút. V rozloženom stave dosiahne rozmery 190 × 215 × 315 cm, kam sa pohodlne zmestia tri dospelé osoby. Praktická je tiež podchádzajúca výška. Stan má otvárateľné okno, tak si môžete dovnútra pustiť slnečné lúče a denné svetlo. Pokiaľ potrebujete súkromie, stačí okno uzavrieť.

KingCamp Compass sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Plachta stanu KingCamp Compass je vyrobená z polyesterovej tkaniny 210T, ktorá je odolná voči vode aj mechanickému poškodeniu. Stan pevne pripevníte k zemi pomocou napínacích lán a kotevných klincov. Udrží sa na mieste aj pri silnejšom vetre. Na konštrukciu bol použitý obľúbený laminát. Stan KingCamp Compass je kvalitný a dostatočne veľký, aby vyhovoval najrôznejším outdoorovým aktivitám. Zadnú časť pripevníte k automobilu a získate tak komfortné prostredie v prírode spolu s dostupnou výbavou z auta.


KingCamp Compass
KingCamp Compass

Stan prichytíte k autu

Jednoduchý systém prichytenia stanu KingCamp Compass vám ponúka viac možností. Uchytiť ho možno napríklad za kľučku alebo napríklad bicykel automobilu. 

KingCamp Compass

Stan je vodoodolný

Stan KingCamp Compass je vybavený ochranou voči dažďu vďaka vodnému stĺpcu, ktorý zodpovedá 1 500 mm, čo vás ochráni pred nepriazňou počasia. 

KingCamp Compass

Jednoduché zostavenie

Stan KingCamp Compass postavíte v krátkom čase vďaka ľahkému systému spojenia tyčí. Tie potom prichytíte k pripraveným pútkom a môžete stan začať využívať. Na montáž nie je potrebné žiadne dodatočné náradie. 

KingCamp Compass

Parametre a špecifikácia

Maximálny počet osôb
3 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé, UV ochrana Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
1 500 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Laminát Hotovo!

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb
3 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé, UV ochrana Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
1 500 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Laminát Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!
Materiál plášťa
Polyester Hotovo!
Odvetrávanie
Sieťové otvory Hotovo!

Typ

Typ
Rodinný, Expedičný, Outdoorový, Pre karavany Hotovo!

Rozmery - rozbalené

Hĺbka
315 cm Hotovo!
Šírka
215 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!

Rozmery - zbalené

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
66 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KingCamp Compass Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Compass. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KingCamp Compass.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií