Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Klarfit Goodvibe

Zobraziť katalóg
Klarfit Goodvibe
Vibračná plošina - počítač s 3 programami, merač pulzu, manuálny režim, nastaviteľná rýchlosť
Kód:  SPTif1705 Produktové číslo:  4260365798776

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarfit Goodvibe

Vibračný tréningový stroj Klarfit Goodvibe umožňuje efektívne cvičenie riadené počítačom v interiéri. Zlepšuje obehový systém, pohyblivosť, pomáha spaľovať kalórie, redukuje celulitídu a telesný tuk, zlepšuje držanie tela a precvičuje rôzne skupiny svalov. Okrem toho je tento stroj vybavený meračom srdcového tepu a kolieskami pre ľahšiu manipuláciu. Počítač disponuje hneď tromi predinštalovanými programami a manuálnym režimom. Pre dokonalý prehľad slúži LED displej so šiestimi tlačidlami, ktorý zobrazuje informácie, ako je čas, pulz a rýchlosť. S Klarfit Goodvibe precvičíte rôzne skupiny svalov, zlepšíte kondíciu a rovnováhu. Je vhodný aj pre začiatočníkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Počítač s tromi predinštalovanými programami, manuálnym režimom a nastaviteľnou rýchlosťou
  • Mäkko čalúnené rukoväte
  • Integrovaný snímač tepu
  • 100 rýchlostných stupňov
  • Vrátane dvoch fitnes pásov na precvičovanie ramien

Komplexné precvičenie celého tela

Vibračný spôsob cvičenia nezaťažuje väzy a členky, a aj preto môžu prístroj využiť užívatelia všetkých vekových kategórií. Ľahko si tak môžete precvičiť celé telo a najmä potom svalstvo chrbta a panvy. Avšak neslúži len na precvičenie svalov, má pozitívny vplyv na pokožku a väzivové tkanivá. Zároveň posilňuje obehový systém a zlepšuje celkovú pohyblivosť. Veľká plocha s rozmermi 53 cm × 37 cm vám umožní cvičenie v rôznych polohách - postojačky, posediačky aj poležiačky. V každej pozícii tak precvičíte inú svalovú oblasť.

Vďaka zložiteľnej konštrukcii je možné prístroj ľahko zložiť a rozložiť. S tým súvisí aj ľahké skladovanie, pričom nezaberie veľa miesta. Taktiež oceníte aj malé celkové rozmery vibračného stroja - je možné umiestniť ho do akejkoľvek izby. Dva dodávané fitness pásy môžete spojiť so spodnou doskou, čím môžete precvičiť ramená. Štyri výškovo nadstaviteľné a vibrácie tlmiace nožičky chránia podlahu pred poškodením a slúži k dokonalému vyváženiu prístroja.

Doplňujúce informácie:

Výkon:
500 W

Nosnosť:
Max. 120 kg

Tréningové programy:
P1 (pomaly zvyšuje pulz), P2 (udržiava pulz pre spaľovanie tuku), P3 (Fartlek cvičenie pre pokročilých), HL (manuálny režim)

Rýchlostné stupne:
1 – 100

Napájanie:
AC 220 – 240 V, 50 Hz

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarfit Goodvibe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarfit Goodvibe.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií