Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Klarfit Minibike 2G, nosnosť do 100 kg, čierny

Zobraziť katalóg
Klarfit Minibike 2G, nosnosť do 100 kg, čierny
3,0 2 hodnotení
Minibike – minibike na posilňovanie svalstva paží a nôh, nastaviteľný odpor, integrovaný počítač
Kód:  SPTif1681 Produktové číslo:  4260322377884

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarfit Minibike 2G, nosnosť do 100 kg, čierny Predaj skončil

Klarfit Minibike 2G, nosnosť do 100 kg, čierny

Dávate si radi výzvy a tiež oceníte, keď tie, ktoré sa týkajú zlepšovania kondície, môžete napĺňať pohodlne doma? Kompaktný rotoped Klarfit Minibike 2G je skvelý nástroj pre spevňovanie svalstva nôh a rúk. Má veľmi jednoduchý systém obsluhy. Stačí si zvoliť stupeň obtiažnosti a začať s dosahovaním svojich cieľov.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľný odpor
  • LCD displej
  • Integrovaný počítač
  • 2-kilový zotrvačný systém
  • Protišmykové podložky
  • Napájanie z batérie

Ľahké cvičenie i manipulácia

Vďaka kompaktným rozmerom rotopedu si môžete zacvičiť kdekoľvek v pohodlí domova a po skončení ho zase ľahko uložiť. Nezaberie príliš veľa miesta. Pri celkovej hmotnosti necelých piatich kilogramov je aj všetka manipulácia a prenášanie veľmi jednoduchá. Pri samotnom cvičení sa o neho môžete doslova oprieť, pretože stabilita Klarfit minibike 2G je zaistená dvojicou oporných nôh so štyrmi protišmykovými plochami pre výbornú stabilitu. Pre ešte väčšie zaistenie opory obsahujú pedále aj pracky na pevné prichytenie končatín.

Inteligentný stroj

Keďže rotoped Klarfit Minibike 2G obsahuje integrovaný počítač, potrebuje zdroj napájania. Ten je pohodlne zaistený batériovým systémom. Samotný počítač zobrazuje čas, vzdialenosť, spálené kalórie a počet otočení za minútu. Všetky tieto informácie máte stále na očiach, na prehľadnom LCD displeji.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klarfit Minibike 2G, nosnosť do 100 kg, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarfit Minibike 2G, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarfit Minibike 2G, 100 kg-ig terhelhető, fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií