AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Kolieskové korčule Minnie 2 v 1

Zobraziť katalóg
Kolieskové korčule Minnie 2 v 1
nosnosť 20 kg, pre začínajúce korčuliarky, odporúčané pre vekovú kategóriu od 3 rokov
Kód:  HRAa4532 Produktové číslo:  3496271007300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kolieskové korčule Minnie 2 v 1 Predaj skončil

Kolieskové korčule Minnie 2 v 1

Minnie, kamarátka myšiaka Mickeyho, sa už nemôže dočkať, kedy vaša malá princezná vyskúša jej nové kolieskové korčule. Inlajny s nosnosťou 20 kg sú ako stvorené pre neposedné ratolesti od 3 rokov, ktoré zbožňujú pohyb na čerstvom vzduchu, a ktoré sa zároveň našli v kolieskových korčuliach s motívom ich obľúbenej kreslenej postavičky.

Kľúčové vlastnosti

  • Prispôsobiteľné na veľkosť nohy 27 - 30
  • Vymeniteľné nadstavce s kolieskami
  • Pestujú vášeň k športu už od detstva

Pohodlná jazda

Nastavte veľkosť vnútornej topánky priamo na mieru vašej dcérke pomocou suchého zipsu a špeciálnej pásky tak, aby si svoju spanilú jazdu mohla užiť v čo najväčšom pohodlí. Ak chcete vymeniť trojkolieskovú podobu korčúľ na tradičnú in-line verziu, ľahko to docielite jednoduchou výmenou kolieskových nadstavcov. Ak vašu malú korčuliarku pustíte na ihrisko, rozhodne ju nezabudnite vybaviť tým najdôležitejším - helmou a chráničmi, ktoré pri páde ochránia jej kolená a lakte pred odreninami.

Nosnosť:
20 kg

Sedia na veľkosť nohy:
27 - 30

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tu nosnost 20 kg. Dítě, které má velikost nohy 27-30 váží už tak kolem 25 kg. Je to správný údaj?

Diskusia a poradňa k Kolieskové korčule Minnie 2 v 1
Príslušenstvo pre Kolieskové korčule Minnie 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kolečkové brusle Minnie 2v1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Korcsolyát Minnie 2v1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií