AlzaBoxy Q1 PET

Kompava ArginoDrink

Zobraziť katalóg
Kompava ArginoDrink
Aminokyseliny typu arginín, príchuť: jablko, limetka, vo forme prášku, v balení s hmotnosťou 300 g, v balení s objemom 0 ml
Kód:  SPTsupl0601 Produktové číslo:  8586011211922

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kompava ArginoDrink

Aminokyselinový práškový nápoj Kompava ArginoDrink s príchuťou jablka a limetky s obsahom 350 g predstavuje predtréningovú pumpu na svaly vo forme chutného drinku s vysokou energetickou hodnotou. Okrem vysokého obsahu L-arginínu obsahuje zmes najdôležitejších aminokyselín, ktoré zaručujú zvýšenie fyzického výkonu a predlžujú výkonnosť a vytrvalosť. Pomáhajú odstraňovať pocity únavy, podporujú dokonalý prísun nevyhnutných živín pre rast a regeneráciu svalovej hmoty a odbúravajú telesný tuk. Výživový doplnok ArginoDrink zabezpečuje tzv. „Pump Effect“, a to budovanie, rysovanie a regeneráciu svalstva. Prípravok neobsahuje konzervačné látky, syntetické farbivá, alergény ani geneticky modifikované suroviny.

Aktívne látky:

  • Aminokyselina L-glutamín je najviac zastúpená v svaloch. Podporuje rast svalstva a urýchľuje regeneráciu.
  • Semi-esenciálna aminokyselina L-arginín-ketoglutarát je nevyhnutná pre rast svalov, je tiež základom pre ťažký tréning a zvýšenie športového výkonu. Podporuje obranyschopnosť organizmu. Vytvára v tele „Pump Effect“.
  • Aminokyselina L-citrulín-malát sa zúčastňuje detoxikácie pečene. Zlepšuje vytrvalosť a odolnosť voči únave, urýchľuje regeneráciu po záťaži, pričom po rozpade citrulínu sa premieňa na arginín.
  • Esenciálna aminokyselina L-Lyzín je nevyhnutná pre rast a obnovu bunkových štruktúr. Podporuje tvorbu protilátok, hormónov, enzýmov a je dôležitá pre tvorbu svalového proteínu. Lyzín je základná aminokyselina v tele, zúčastňuje sa pri raste svalov ako nevyhnutná stavebná jednotka tela.
  • Nebielkovinová aminokyselina L-ornitín funguje v tele premenou na arginín. Podporuje správnu funkciu imunitného systému, v tele zároveň pomáha detoxikovať pečeň.
  • Vitamíny skupiny B zvyšujú využiteľnosť aminokyselín a sú nevyhnutné na správne fungovanie imunitného a nervového systému.

Účinky:

  • Zvyšovanie fyzického výkonu s postupným nástupom
  • Dlhodobá vytrvalosť a odolnosť voči únave
  • Rozšírenie ciev a prekrvenie svalstva
  • Zvýšenie prirodzenej tvorby rastového hormónu a kreatínu
  • Rast, vývin a zosilnenie svalového tkaniva
  • Regenerácia namáhaných a poškodených svalov
  • Transport odpadových produktov zo svalov
  • Podpora odbúravania telesného tuku

Odporúčané dávkovanie a použitie:
11 g prášku (2 odmerky) rozmiešajte v 400 až 500 ml vody. Užívajte 1 až 2× denne ráno a najmenej 45 minút pred športovým výkonom.

Obsah:
350 g

Zloženie:
L-glutamín (3,5 g), L-arginín AKG (2,5 g), L-citrulín-malát (2 g), L-lyzín (1,5 g), L-ornitín HCl (1 g), citran sodný, citran draselný, sukralóza, zmes vitamínov VSD2: vitamín C (kL-askorbová), PP (nikotínamid), vitamín E (DL-a-tokoferylacetát), B5 (D-pantothenát vápenatý), B6 ??(pyridoxinhydrochlorid), B2 (riboflavín), B1 (tiamín), B9 (kys. pteroylmonoglutámová), H (D-biotín), B12 (kyanokobalamín), aróma: jablková, limetka, pepermint

Dôležité upozornenie:
Produkt nie je vhodný pre deti do 15 rokov. Je vhodný pre športujúcu dospievajúcu mládež od 15 do 18 rokov, pre diabetikov a celiakov. Stanovená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Skladujte mimo dosahu malých detí, v dobre uzavretom obale pri teplote od 10 °C do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným svetlom. V rámci udržania kvality výrobkov a vzhľadom na to, že výrobok má vysokú hydroskopickú vlastnosť (naberanie vlhkosti z prostredia), je do Arginodrinku pridaný silikagélové vrecúško na nadviazanie vlhkosti (vrecúško nie je škodlivé, nekonzumuje sa).

Parametre a špecifikácia

Kalórií na 100 g
253,05 kcal (1 059,47 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
60,66 g Hotovo!
Sacharidy
2,23 g Hotovo!
Cukry
0,55 g Hotovo!
Tuky
0,07 g Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
253,05 kcal (1 059,47 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
60,66 g Hotovo!
Sacharidy
2,23 g Hotovo!
Cukry
0,55 g Hotovo!
Tuky
0,07 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
0 g Hotovo!
Vláknina
0 g Hotovo!
Soľ
0,01 g Hotovo!

Forma

Forma
Sypký prášok Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kompava ArginoDrink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kompava ArginoDrink limeta/jablko.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií