AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kompava HMB

Zobraziť katalóg
Kompava HMB
HMB – bez príchute, hmotnosť 400mg
Kód:  SPTsupl0610 Produktové číslo:  8586011210116 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kompava HMB Predaj skončil

Kompava HMB

Kompava HMB je prípravok na urýchlenie regenerácie a obnovy kostrového svalstva po náročnom silovom tréningu alebo pri menej efektívnych tréningoch na zvýšenie účinku. Ide o doplnok stravy bez príchuti s obsahom 400 mg ß-hydroxy-metyl butyrátu v jednej kapsule. ß-hydroxy-metyl butyrát je telu vlastná látka, ktorá zabraňuje úbytku svalovej hmoty. HMB je určený pre športovcov silových alebo vytrvalostných disciplín a pre všetkých ostatných športovcov, ktorí sa usilujú o redukciu podkožného tuku a zachovanie objemu svalovej hmoty. Produkt nie je vhodný pre deti do 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti Kompava HMB

  • Doplnok stravy určený na rýchlejšiu regeneráciu svalstva po tréningu
  • Kompava HMB je bez príchuti
  • Obsahuje ß-hydroxy-metyl butyrát zabraňujúci úbytku svalovej hmoty
  • Podporuje aj redukciu podkožného tuku
  • Nevhodný pre deti do 14 rokov

Ako HMB funguje

Hlavnou úlohou Kompava HMB je podpora rastu svalovej hmoty a zvýšenie svalovej sily, ochrana svalovej hmoty pred poškodením a urýchlenie regenerácie svalstva po náročnom tréningu. V neposlednom rade podporuje odbúravanie tukov a redukciu tukového tkaniva. HMB vzniká ako produkt rozpadu aminokyseliny leucín vo svalovej bunke. Leucín, izoleucín a valín sú aminokyseliny s rozvetveným reťazcom, ktoré tvoria podstatnú časť svalových bielkovín. V priebehu fyzickej námahy sa odbúravajú a využívajú sa ako zdroje energie. Silový a náročný tréning s podporou HMB zvyšuje účinnosť proteínovej syntézy.

Zloženie:
Kalcium ß-hydroxy ß-metyl butyrát, želatína, farbivo (oxid titaničitý E171)

Nutričné údaje v 100 g/1 kapsule:
Kalcium ß-hydroxy ß-metyl butyrát – 80 g/400 mg

Dávkovanie:
Športovci do 80 kg/nad 80 kg
Ráno – 1 kapsula/2 kapsuly
Popoludní (1 h pred tréningom) – 1 kapsula/2 kapsuly
Večer – 2 kapsuly/3 kapsuly
Kapsuly používajte spoločne s jedlom a zapite dostatočným množstvom vody. Maximálna odporúčaná dávka je 4 g HMB denne, t. j. 10 kapsúl denne. Prípravok užívajte počas minimálne dvoch mesiacov.

Upozornenie:
Výrobok nie je vhodný pre deti do 14 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Vedľajšie účinky nie sú známe. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte mimo dosahu detí, v suchom prostredí, v dobre uzavretom obale pri teplote od 10 °C do 25 °C. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.

No doping:
Výrobok neobsahuje žiadnu látku zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového Kódexu. Neobsahuje konzervačné ani geneticky modifikované látky. 

Poznámka:
» Všetky anabolizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kompava HMB, 100 kapslí.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií