Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LAMAX E-Scooter S5000

Zobraziť katalóg
LAMAX E-Scooter S5000
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, nosnosť 90kg, čierna a zelená farba, maximálna rýchlosť 24 km/h, dojazd až 16 km, kapacita batérie 5 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 8.4kg
Kód:  LMA094a Produktové číslo:  LMXES5000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX E-Scooter S5000

So štýlovou elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000 ľahko dôjdete do práce, na schôdzku, do obchodu, alebo kamkoľvek vás vietor zaveje. A to navyše rýchlosťou až 24 km/h, takže vždy budete všade včas. S dojazdom 16 km dorazíte pohodlne tam i späť domov a ešte vám zostane kapacita na ďalšiu prechádzku. Nemusíte sa báť defektu, bezdušové pneumatiky s veľkosťou 6“ a 5,5“ sa nedajú prepichnúť. Elektrokolobežka LAMAX E-Scooter S5000 dostala do výbavy výkonný 250 W motor, ktorý vás vyvezie aj do kopca s 15° stúpaním, vďaka maximálnemu okamžitému výkonu až 310 W. Jazdite pohodlne, bezpečne a pritom ekologicky s elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000.



Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky LAMAX E-Scooter S5000

  • Elektrická kolobežka na ekologické cestovanie do práce, do školy, alebo kamkoľvek inam
  • Dojazd kolobežky E-Scooter S5000 na jedno nabitie až 16 km
  • Kolobežka vyvinie maximálnu rýchlosť 24 km/h
  • Batéria sa pýši kapacitou 5 000 mAh
  • Motor s výkonom 250 W vás dokáže vyviezť aj do 15° kopca, vďaka maximálnemu okamžitému výkonu až 310 W
  • Volíte si z troch jazdných režimov elektrokolobežky LAMAX E-Scooter S5000
  • Rýchle zabrzdenie vám zabezpečí hlavná elektrická brzda v kombinácii s mechanickou nášľapnou brzdou
  • Multifunkčný displej na perfektný prehľad o stave batérie, aktuálnej rýchlosti a ďalších informáciách
  • Skladací systém kvôli ľahkému prenášaniu kolobežky s hmotnosťou len 8,4 kg
  • U bezdušových pneumatík použitých na kolobežke nemôže dôjsť k defektu, predné koleso má 6“ a zadné 5,5“
  • Pevná a kvalitná konštrukcia
  • Špeciálny protišmykový ABS povrch na nášľapnej drevenej doske aj riadidlách
  • Do výbavy kolobežky ďalej patrí predné LED svetlo, zadné s funkciou obrysového a brzdového a množstvo reflexných prvkov
  • Elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S5000 uvezie osobu do 90 kg
  • Poistka proti rozjazdu pri nechcenom stlačení plynu
  • Legálna prevádzka na cestách v ČR i SR


Zábavná a pritom ekologická jazda na elektrokolobežke LAMAX E-Scooter S5000

So štýlovou elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000 sa do práce, do školy, či na schôdzku s priateľmi dostanete oveľa rýchlejšie, ako keby ste sa vydali čakať na zastávku MHD. Navyše je jazda na elektrokolobežke oveľa ekologickejšia, než presúvanie sa po meste autom. Kolobežka E-Scooter S5000 vás ohromí svojou rýchlosťou až 24 km/h s dojazdom 16 km a vďaka výškovo nastaviteľným riadidlám budú môcť s kolobežkou jazdiť ako dospelí, tak i mladiství. Medzi ďalšie prednosti kolobežky LAMAX E-Scooter S5000 patrí skladacia konštrukcia a odpruženie predného kolesa, takže cestovanie s jej pomocou je maximálne komfortné.


Kvalitné vyhotovenie kolobežky E-Scooter S5000 plné bezpečnostných prvkov

Elektrokolobežka LAMAX E-Scooter S5000 prináša koniec poteniu sa v autobuse, alebo čakaniu v dopravnej zápche. S pomocou tejto kolobežky s dojazdom až 16 km dorazíte pohodlne do kancelárie, do školy, či do obchodu. Vpredu má elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S5000 zabudované LED svetlo, vďaka ktorému budete mať pod kontrolou cestou pred vami a zadné svetlo funguje ako obrysové aj brzdové. Navyše na kvalitnej hliníkovej konštrukcii kolobežky nájdete množstvo reflexných prvkov, takže si vás každý včas všimne. Zastavenie v priebehu okamihu vám zaručí spoľahlivá elektrická brzda v kombinácii s manuálnou.

Moderný a pritom funkčný dizajn kolobežky E-Scooter S5000

S rýchlosťou elektrickej kolobežky LAMAX E-Scooter S5000 až 24 km/h budete rozhodne cestovať rýchlejšie ako pešo a napriek tomu sa vyhnete ranným zápcham na ceste. Vďaka výkonnému 250 W motoru budete mať o zábavu postarané na celý deň. Kolobežka LAMAX E-Scooter S5000 bola navrhnutá s originálnym a moderným dizajnom s prvkami v charakteristickej LAMAX farbe, ktoré vzhľadu kolobežky dodávajú svieži nádych. Praktické využitie u kolobežky S5000 našla drevená doska ako nášľapná plocha, ktorá sa vďaka svojmu pogumovanému povrchu jednoducho udržuje a pri jazde je maximálne stabilná a pohodlná. Zloženú kolobežku bez problémov prenesiete jednou rukou, alebo uložíte do kufra auta. Prečo si nevziať elektrokolobežku LAMAX E-Scooter S5000 napríklad so sebou na dovolenku, aby ste toho stihli vidieť viac?

Neustálý prehľad o rýchlosti a stave batérie

Na displeji elektrickej kolobežky LAMAX E-Scooter S5000 budete mať perfektný prehľad o všetkých dôležitých údajoch týkajúcich sa vašej jazdy ako napríklad o zostávajúcej energii, alebo aktuálnej rýchlosti jazdy. Dojazd až 16 km zabezpečuje vysokokapacitná batéria, vďaka ktorej budete môcť dôjsť pohodlne do práce, či do školy. A o ten najlepší zážitok z jazdy na kolobežke LAMAX E-Scooter S5000 sa na všetkých spevnených povrchoch postarajú bezdušové pneumatiky.


LAMAX E-Scooter S5000

Dojazd 16 km a tri režimy jazdy

Elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S5000 dokáže na jedno nabitie prejsť až 16 km, takže sa bez obáv dostanete do práce, či do školy. Vyberať si môžete z troch rýchlostných režimov, pričom eko režim umožní používať kolobežku S5000 aj začiatočníkom a deťom.

LAMAX E-Scooter S5000

Výkonný motor i batéria

Na rovine pôjdete s 250 W motorom kolobežky E-Scooter S5000 ako blesk, avšak nemusíte sa báť ani jazdy do kopca, lebo motor dokáže dosiahnuť maximálny výkon až 310 W. O dostatok energie sa stará batéria s kapacitou 5 000 mAh.

LAMAX E-Scooter S5000

Rýchlosť až 24 km/h

Pri najrýchlejšom režime dosiahnete s elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000 rýchlosť až 24 km/h, takže sa ľahko vyhnete zápcham, či čakaniu na hromadný dopravný prostriedok. Avšak nezabudnite si doma prilbu a chrániče.



LAMAX E-Scooter S5000

Maximálna bezpečnosť s kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000

S kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000 sa nemusíte báť vyraziť na cestu, pretože obsahuje mnoho bezpečnostných prvkov, vďaka ktorým vás každý včas uvidí. Na cestu vám posvieti predné LED svetlo, zadné poslúži ako svetlo obrysové aj brzdové a reflexné prvky sa postarajú o vašu dostatočnú viditeľnosť za šera a v noci. Navyše o sebe môžete dať vedieť aj zvončekom. Kombinácia elektrickej brzdy s manuálnou v prípade núdze zabezpečí rýchle zastavenie.

LAMAX E-Scooter S5000

Poistka proti rozjazdu

Bezpečnosť je vždy na prvom mieste a preto dostala elektrokolobežka LAMAX E-Scooter S5000 do výbavy poistku proti nechcenému rozjazdu, vďaka ktorej nemôže dôjsť k nehode pri nechcenom stlačení plynu. Motor sa totiž aktivuje až od rýchlosti 5 km/h – teda až sa sami odrazíte.

LAMAX E-Scooter S5000

Jednoduché prenášanie kolobežky LAMAX E-Scooter S5000

Vďaka hmotnosti iba 8,4 kg je kolobežka E-Scooter S5000 omnoho ľahšia ako konkurenčné kolobežky a ľahko ju tak prenesiete aj v jednej ruke. Pohodlné prenášanie podporuje aj možnosť zloženia kolobežky, takže sa bez problémov zmestí pokojne aj do kufra.


LAMAX E-Scooter S5000

Prehľadný displej

Perfektný prehľad o údajoch ako je stav batérie, aktuálna rýchlosť jazdy, práve zvolený druh jazdného režimu, alebo či máte zapnuté svetlo, vám poskytne multifunkčný displej elektrokolobežky LAMAX E-Scooter S5000.

LAMAX E-Scooter S5000

Nastaviteľné riadidlá a odpruženie kolesa

S kolobežkou LAMAX E-Scooter S5000 bude môcť jazdiť naozaj každý člen rodiny, lebo si nastaví ľubovoľnú výšku riadidiel podľa seba. Navyše sa budete cítiť komfortne aj pri jazde na nerovnostiach, vďaka kvalitnému odpruženiu predného kolesa.

LAMAX E-Scooter S5000

Kvalitná konštrukcia a ABS povrch kolobežky E-Scooter S5000

Kolobežka LAMAX E-Scooter S5000 je zostavená z kvalitných a funkčných materiálov, vďaka ktorým môžete u nej očakávať výnimočne dlhú životnosť. Na nášľapnej doske aj riadidlách kolobežky LAMAX E-Scooter nájdete špeciálnu protišmykovú gumovú úpravu, ktorá sa navyše ľahko udržuje čistá.


LAMAX E-Scooter S5000

Bezdušové pneumatiky

Na ceste vás nečaká žiadny defekt ani iná nepríjemnosť, pretože kolobežka LAMAX E-Scooter S5000 dostala do výbavy bezdušové pneumatiky, ktoré sa nedajú prepichnúť. Kolesá perfektne držia a ľahko si poradia s každým povrchom pri jazde mestom.

LAMAX E-Scooter S5000

Legálna prevádzka v SR i ČR

Nie každá elektrická kolobežka môže v Slovenskej republike na cesty. To sa ale netýka LAMAX E-Scooter S5000, ktorá spĺňa všetky podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciách v SR, rovnako ako napríklad bicykel. Vždy však dodržujte pravidlá cestnej premávky a nezabúdajte na prilbu a iné ochranné pomôcky.

LAMAX E-Scooter S5000

Kvalitný servis a bohatý výber príslušenstva od LAMAX

Priamo od LAMAX si môžete ku kolobežke E-Scooter S5000 kúpiť aj ďalšie príslušenstvo ako napríklad prilbu, tašku, držiak na telefón, alebo aj bezpečnostný zámok. Široká dostupnosť náhradných dielov vám zaručí jazdu bez starostí za akýchkoľvek podmienok. V prípade servisu máte dopredu garantované ceny opráv a špecializovaný servis sa navyše postará aj o všetky mimo záručné opravy, ako napríklad výmenu pneumatík.


V balení elektrickej kolobežky LAMAX E-Scooter S5000 nájdete:

  • Kolobežka LAMAX E-Scooter S5000
  • Nabíjačka
  • Návod
  • Zvonček


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Maximálna výška jazdca
190 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
130 cm Hotovo!
Nosnosť
90 kg Hotovo!
Hmotnosť
8,4 kg Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Maximálna výška jazdca
190 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
130 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
90 kg Hotovo!
Hmotnosť
8,4 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Mestská Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Nastaviteľná výška riadidiel Hotovo!
Farba
Čierna, Zelená Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
152,4 mm (6 ") Hotovo!
Priemer zadného kolesa
139,7 mm (5,5 ") Hotovo!

Pohon

Výkon
250 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
24 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
15 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
16 km Hotovo!
Kapacita batérie
5 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jeden zákazník zde položil otázku k manuálu, kde je uvedeno, že koloběžka sepne až při překročení rychlost 5km/h, znamená to tedy že se koloběžka nerozjede z nulové rychlosti? A dále v jakém výškové rozsahu jsou stavitelná řidítka? Děkuji

Jaká je kvalita materiálů a zpracování? Díky

Jaký je reálný dojezd při váze 85kg?

Dobrý deň, ako dlho sa nabíja baterka, a môže na nej jazdiť dieťa 8r?ma výšku 130cm... Ďakujem za odpoveď

Dobry den, jak jsou na tomto modelu reseny brzdy, jedna se jen o mechanickou brzdu na seslapnuti nouhou na zadnim kolecku? Dekuji

Dobrý deň. Max hmotnosť je 90kg. Ja mám 98kg. Chcel by som sa spýtať, či by si sa mohla kolobežka zlamat, alebo by bola iba menšia rýchlosť.

Dobrý den, v návodu je uvedeno, že elektromotor se spustí (při rozjezdu) až při rychlosti nad 5 km/hod. Je potřeba se znovu odrazit i v průběhu jízdy když (po přibrždění) rychlost klesne pod 5 km/h? Dá se tato funkce vypnout? Děkuji

Jak dlouho koloběžka vydrží? Baterie nemyslím dobýjení ale životnost? Dékuji

da sa na nej aj odrazat

bude to spravna volba ak som ešte nemal elektricku kolkobezku ?

12
Diskusia a poradňa k LAMAX E-Scooter S5000
Príslušenstvo pre LAMAX E-Scooter S5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX E-Scooter S5000.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií