Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

LAMAX E-Scooter S7500

Zobraziť katalóg
LAMAX E-Scooter S7500
1,0 3 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, nosnosť 120kg, čierna a mentolová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 22 km, kapacita batérie 7.5 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 11.9kg
Kód:  LMA094b Produktové číslo:  LMXES7500 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX E-Scooter S7500

So štýlovou elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S7500 ľahko dôjdete do práce, na schôdzku, do obchodu, alebo kamkoľvek vás vietor zaveje. A to navyše rýchlosťou až 25 km/h, takže vždy budete všade včas. S dojazdom 22 km dorazíte pohodlne tam i späť domov a ešte vám zostane kapacita na ďalšiu prechádzku. Nemusíte sa báť ani nerovného terénu, kolesá s veľkosťou 8“ si poradia aj s dlažobnými kockami. Elektrokolobežka LAMAX E-Scooter S7500 dostala do výbavy výkonný 250 W motor, ktorý vás vyvezie aj do kopca vďaka maximálnemu výkonu až 450 W. Jazdite pohodlne, bezpečne a pritom ekologicky s elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S7500.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky LAMAX E-Scooter S7500

  • Elektrická kolobežka na ekologické cestovanie do práce, do školy, alebo kamkoľvek inam
  • Dojazd kolobežky E-Scooter S7500 na jedno nabitie až 22 km
  • Kolobežka vyvinie maximálnu rýchlosť 25 km/h
  • Batéria sa pýši kapacitou 7 500 mAh
  • Motor s výkonom 250 W vás dokáže vyviezť aj do kopca vďaka maximálnemu výkonu až 450 W
  • Volíte si z troch jazdných režimov elektrokolobežky LAMAX E-Scooter S7500
  • Multifunkčný LCD displej na perfektný prehľad o stave batérie, aktuálnej rýchlosti a ďalších informáciách
  • Skladací systém kvôli ľahkému prenášaniu kolobežky s hmotnosťou len 11,9 kg
  • Pevná a kvalitná konštrukcia
  • Špeciálny protišmykový ABS povrch na nášľapnej drevenej doske aj riadidlách
  • Elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 uvezie osobu do 120 kg
  • Poistka proti rozjazdu pri nechcenom stlačení plynu
  • Legálna prevádzka na cestách v ČR i SR


Cestujte ekologicky s vetrom vo vlasoch vďaka elektrokolobežke LAMAX E-Scooter S7500

So štýlovou elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S7500 sa do práce, do školy, či na schôdzku s priateľmi dostanete oveľa rýchlejšie, ako keby ste sa vydali čakať na zastávku MHD. Navyše je jazda na elektrokolobežke oveľa ekologickejšia, než presúvanie sa po meste autom. Kolobežka E-Scooter S7500 vás ohromí svojou rýchlosťou až 25 km/h a vďaka 8“ kolesám ľahko zdoláte rôzne prekážky, napríklad v podobe dlažobných kociek. S motorom s výkonom 250 W sa nemusíte báť, že budete šliapať do kopcov pešo, kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 vás bez ťažkostí vyvezie hore.

S kolobežkou LAMAX E-Scooter S7500 dôjdete kamkoľvek

Elektrokolobežka LAMAX E-Scooter S7500 prináša koniec poteniu sa v autobuse, alebo čakaniu v dopravnej zápche. S pomocou tejto kolobežky s dojazdom až 22 km dorazíte pohodlne do kancelárie, do obchodu, alebo na poludnie na obed a ešte stále budete mať dostatok energie na večernú jazdu. Vpredu má elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 zabudované LED svetlo, vďaka ktorému budete mať pod kontrolou cestou pred vami a vzadu odrazku, s ktorou vás zase uvidia ostatní.

Elektrickú kolobežku E-Scooter S7500 využijete každý deň

Skladná elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 sa pýši moderným dizajnom a možnosťou jednoduchého prenášania vďaka skladaciemu systému. Praktické využitie u kolobežky S7500 našla drevená doska ako na skateboarde, ktorá sa vďaka svojmu pogumovanému povrchu jednoducho udržuje a pri jazde je maximálne stabilná a pohodlná. Zloženú kolobežku bez problémov prenesiete jednou rukou, alebo uložíte do kufra auta. Prečo si nevziať elektrokolobežku LAMAX E-Scooter S7500 napríklad so sebou na dovolenku, aby ste toho stihli vidieť viac?

Bezpečná, výkonná a maximálne ovládateľná

Elektrické kolobežky sú teraz na vrchole popularity. Kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 je však iná ako ostatné, ktoré teraz zaplavili ulice. Predné koleso má podobu klasickej pneumatiky, zatiaľ čo to zadné nemá dušu – táto kombinácia zabezpečuje výborné pohodlie pri jazde a zároveň perfektnú ovládateľnosť. Vyberať si budete môcť z troch rýchlostí podľa toho či chcete cestovať na kolobežke LAMAX E-Scooter S7500 ekologicky, alebo si poriadne a pekne rýchlo zajazdiť. O bezpečnosť, ktorá je vždy na prvom mieste, sa stará výkonná elektrická brzda. Na prehľadnom displeji elektrickej kolobežky E-Scooter S7500 môžete sledovať aktuálnu rýchlosť, alebo stav batérie.


LAMAX E-Scooter S7500

Dojazd 22 km a tri režimy jízdy

Elektrická kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 dokáže na jedno nabitie prejsť až 22 km, takže sa bez obáv dostanete do práce, či školy a zase späť. Vyberať si môžete z troch rýchlostných režimov, pričom eko režim umožní používať kolobežku S7500 aj začiatočníkom a deťom.

LAMAX E-Scooter S7500

Výkonný motor i batéria

Na rovine pôjdete s 250 W motorom kolobežky E-Scooter S7500 ako blesk, avšak nemusíte sa báť ani jazdy do kopca, pretože motor dokáže dosiahnuť maximálny výkon až 450 W. O dostatočnú energiu sa stará batéria s kapacitou 7 500 mAh.

LAMAX E-Scooter S7500

Nosnosť kolobežky E-Scooter S7500 je až 120 kg

S elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S7500 sa môže odviezť takmer každý, pretože vďaka svojej pevnej konštrukcii a nosnosti až 120 kg uvezie naozaj kohokoľvek.


LAMAX E-Scooter S7500

Prehľadný LCD displej

Perfektný prehľad o údajoch ako je stav batérie, aktuálna rýchlosť jazdy, práve zvolený druh jazdného režimu, alebo či máte zapnuté svetlo, vám poskytne multifunkčný LCD displej elektrokolobežky LAMAX E-Scooter S7500.

LAMAX E-Scooter S7500

Jednoduché prenášanie kolobežky LAMAX E-Scooter S7500

Vďaka hmotnosti iba 11,9 kg je kolobežka E-Scooter S7500 oveľa ľahšia ako konkurenčné kolobežky a ľahko ju tak odnesiete aj v jednej ruke. Pohodlné prenášanie podporuje aj možnosť zloženia kolobežky, takže sa bez problémov zmestí aj do kufra.

LAMAX E-Scooter S7500

Rýchlosť až 25 km/h

Pri najrýchlejšom režime dosiahnete s elektrickou kolobežkou LAMAX E-Scooter S7500 rýchlosť až 25 km/h, takže sa ľahko vyhnete zápcham, či čakaniu na hromadný dopravný prostriedok. Len si to predstavte, 4 kilometre za iba 10 minút, pohodlné a svižné ekologické cestovanie po meste.


LAMAX E-Scooter S7500

Kvalitná konštrukcia a ABS povrch kolobežky E-Scooter S7500

Kolobežka LAMAX E-Scooter S7500 je zostavená z kvalitných a funkčných materiálov, vďaka ktorým u nej môžete očakávať výnimočne dlhú životnosť. Na nášľapnej doske aj riadidlách kolobežky nájdete špeciálnu protišmykovú gumovú úpravu, ktorá sa navyše ľahko udržuje čistá.

LAMAX E-Scooter S7500

Poistka proti rozjazdu

Bezpečnosť je vždy na prvom mieste a preto dostala elektrokolobežka LAMAX E-Scooter S7500 do výbavy poistku proti nechcenému rozjazdu, vďaka ktorej nemôže dôjsť k nehode pri nechcenom stlačení plynu. Motor sa totiž aktivuje až od rýchlosti 5 km/h – teda až sa sami odrazíte.

LAMAX E-Scooter S7500

Legálna prevádzka v SR i ČR

Nie každá elektrická kolobežka môže v Slovenskej republike na cesty. To sa ale netýka LAMAX E-Scooter S7500, ktorá spĺňa všetky podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciách v SR, rovnako ako napríklad bicykel. Vždy však dodržujte pravidlá cestnej premávky a nezabúdajte na prilbu a iné ochranné pomôcky.


Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

LAMAX E-Scooter S7500

Kvalitný servis a bohatý výber príslušenstva od LAMAX

Priamo od LAMAX si môžete ku kolobežke E-Scooter S7500 kúpiť aj ďalšie príslušenstvo ako napríklad prilbu, tašku, držiak na telefón, alebo aj bezpečnostný zámok. Široká dostupnosť náhradných dielov vám zaručí jazdu bez starostí za akýchkoľvek podmienok. V prípade servisu máte dopredu garantované ceny opráv a špecializovaný servis sa navyše postará aj o všetky mimo záručné opravy, ako napríklad výmenu pneumatík.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


V balení elektrickej kolobežky LAMAX E-Scooter S7500 nájdete:

  • Kolobežka LAMAX E-Scooter S7500
  • Nabíjačka
  • Návod
  • Zvonček

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Nosnosť
120 kg Hotovo!
Hmotnosť
11,9 kg Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia Hotovo!
Farba
Čierna, Mentolová Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
120 kg Hotovo!
Hmotnosť
11,9 kg Hotovo!

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia Hotovo!
Farba
Čierna, Mentolová Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
203,2 mm (8 ") Hotovo!
Priemer zadného kolesa
203,2 mm (8 ") Hotovo!

Pohon

Výkon
250 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
22 km Hotovo!
Kapacita batérie
7,5 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
8" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Nebolo by fajn, napísať do popisu, že 450W je maximálny výkon? Takto zavádzate zákazníkov, pretože nominálny výkon je 250W a ten je dôležitý pri kúpe.

Kolobelěžka jede jenom 25km/h což je někdy fakt málo. Takže existuje nějaký způsob chipnutí nebo vyndání limitující jednotky? Děkuji

Dobrý deň prajem.. chcem sa spýtať prečo zavádzate zákazníkov? Kolobežka nie je vhodné použiť bez motora ako odrážadlo a ak áno chcem Vás vidieť po 100 metroch,ako sa z úsmevom ešte odrážate..Po druhé, lepšie si naštudujte výrobok, ktorý predávate nad cenu, keďže riadidlá taktiež nie sú nastaviteľné, ale sú z jedného kusu hliníka a dosť labilne..a po tretie uveďte aspoň jeden autorizovaný servis na Slovensku, alebo v celom Československu, keďže nie ste schopný dodať ani len náhradné diely na produkt ktorý predávate.. telefonicky vás hneď vybavia, že majú len elektroniku,ale na kolobežky vôbec nič a hneď vás zrušia.. mal som defekt a neboli ste schopní mi zabezpečiť opravu a servis,nie to ešte náhradnú kolobežku počas opravy,ako punukaju ostatný predajcovia.. Ďalej nie je možné sa vôbec zaregistrovať u vás s výrobkom skúšal som to niekoľko krát a vždy, že ste poslali email, ale v reálnom svete nič neprišlo..a čo sa týka bluetooth signálu +aplikácie, nikto mi nie je schopný na to odpovedať.. odporúčam ostatným používateľom, už teraz si objednajte páčky na plyn a brzdu keďže sú to jemné kabliky a v nútri komponentu nijako zabezpečené voči odtrhnutiu.. pekný deň prajem

Dobrý den Co známé porucha E5. Dekuji

Dobrý den ja bysom potrebovala dušu 8 1/2×1,5 máte také?

Zdravím. Da se sehnat bezdušové přední kolo? A kde?

Dobrý den, koloběžka zakoupena 29. 8., při brždění nohou praskla brzda. Servis na můj dotaz ohledně náhradního dílu, nebo u koho (zda oni či Alza) reklamovat nereaguje. Žádám tedy o informaci, jak postupovat. Děkuji, Kramlová

Zdravím. Mám dotaz na brzdy. Jaké tam jsou? A baterka jde sundat na dobíjení? Třeba doma? S pozdravem p.Vaculik.

Dobrý den, je nastavitelná výška řidítek?

Dobrý den, má koloběžka tempomat?

12
Diskusia a poradňa k LAMAX E-Scooter S7500
Príslušenstvo pre LAMAX E-Scooter S7500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX E-Scooter S7500.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií