AlzaPlus+ sport PET

Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená

Zobraziť katalóg
Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená
Elektrobicykel – materiál rámu: hliník, motor Bafang M500 250 W, umiestnenie motora: stredový, max. dojazd 130 km, celoodpružený Manitou Machette. zdvih: 130 mm. vzduchová so zamykaním z riadidiel zdvihu 130 mm, brzdy hydraulické Tektro Auriga HD-M745. 4 piesty, prehadzovačka Shimano Deore RD-M6000, počet rýchlostí: 10, hmotnosť 24.8kg
Kód:  SPTlea056nad Produktové číslo:  SPTlea056nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená Predaj skončil

Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená

Pokiaľ neoplývate práve perfektnou fyzickou kondíciou, neznamená to, že vy a bicykel nemôžete byť priatelia. V prípade, že by ste na ňom chceli jazdiť na dlhšie výlety či každý deň do práce bez obmedzení, perfektne sa vám bude hodiť elektrobicykel Leader Fox.

Podstatné funkcie elektrobicykla Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená

  • Elektrobicykel vám umožní pohodlnú jazdu
  • Tento vás vezme aj na dlhšie výlety

Správna veľkosť bicykla

Pri správnom výbere určite zvážte veľkosť elektrobicykla aj to, kde s ním hodláte jazdiť. Správnym výberom veľkosti bicykla docielite pohodlnú jazdu, ktorá vás bude napĺňať na každom kilometri.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere toho správneho elektrobicykla je nutné myslieť aj na to, aké naň kladiete jazdné požiadavky, ktoré sa budú od seba odlišovať maximálnym výkonom, rýchlosťou alebo najdlhším možným dojazdom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Acron 27,5" černá mat/světle zelená.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií