AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená

Zobraziť katalóg
Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená
4,0 1 hodnotení
Elektrobicykel horský a elektrobicykel 18" a 29", modelový rok 2020, dámsky, odpružená predná vidlica, športový, s motorom Bafang M420 v strede bicykla, hliníkový rám, výška rámu 419.1 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea0019nad Produktové číslo:  SPTlea0019nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená Predaj skončil

Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená

Pokiaľ ste svoju fyzickú kondíciu dlhší čas zanedbávali, v žiadnom prípade to neznamená, že vy a bicykel nemôžete byť priatelia. V prípade, že by ste si na ňom radi zajazdili v prírode alebo sa dopravili do práce bez obmedzení, perfektne sa vám bude hodiť elektrobicykel Leader Fox. Tento model bol vyrobený pre tých, ktorí preň predpokladajú športový spôsob využitia. Pokiaľ si budete vyberať ten správny bicykel, treba prihliadnuť aj na jeho nosnosť. V tomto prípade predstavuje 120 kg. Materiálom rámu je hliník. Ten sa pýši svojou nízkou hmotnosťou pri zachovaní pevnosti rámu. Na odpruženie e-biku Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená je určená odpružená predná vidlica. Dámsky horský a elektrobicykel je dodávaný s motorom Bafang M420. Tento model funguje na pohon stredového motora. Čo sa týka hmotnosti, navážime 25 kg. Aby sa vám pohodlne jazdilo, využijete radenie, ktoré má od výrobcu 9 rýchlostí. Pohon zaisťuje spoľahlivý motor, ktorý má výkon 250 W. S týmto e-bikom Leader Fox dokážete dôjsť na jedno nabitie do maximálnej vzdialenosti až 130 km.

Kľúčové funkcie elektrobicykla Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená

  • Užite si pohodlnú jazdu na elektrobicykli
  • Umožní vám podnikať aj dlhšie výlety
  • Typ bicykla: horský, elektrobicykel
  • Určený na športový spôsob využitia
  • Na výrobu rámu tohto modelu bol vybratý hliník
  • Typ bŕzd e-biku Leader Fox: kotúčové hydraulické
  • Za odpruženie zodpovedá odpružená predná vidlica
  • Pohodlie pri jazde vám umožní 9 rýchlostí
  • Treba počítať s celkovou hmotnosťou e-biku 25 kg
  • Odpruženie možno v prípade potreby zamknúť, na tomto modeli sa zamyká vidlica
  • Farba elektrického bicykla Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená: čierna a zelená
  • Rok výroby tohto modelu je 2020
  • Typ elektrobicykla so stredovým motorom
  • Bicykel s elektromotorom Bafang M420

Správna veľkosť bicykla

Pri výbere sa orientujte podľa veľkosti elektrobicykla aj to, či s ním chcete jazdiť po meste alebo skôr do prírody. Tento model je horský, elektrobicykel, takže sa najviac hodí na jazdu v náročnom teréne. Svojimi jazdnými vlastnosťami aj vzhľadom je predurčený pre ženu. Tento model sa hodí pre cyklistov s maximálnou výškou 165 cm. Bicykel s elektromotorom Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená má kolesá, ktoré majú priemer 29". Šírka plášťa na kolesách je 57 mm. Samotným výberom správnej veľkosti bicykla dospejete k pohodlnej jazde, ktorá vás bude baviť na každom kilometri.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere správneho elektrobicykla myslite aj na to, aké naň máte jazdné požiadavky, ktoré sa rôznia v celkovom výkone, dojazde či maximálnej rýchlosti. Tento model má motor s výkonom 250 W. Bicykel na elektrický pohon Leader Fox disponuje dojazdom 130 km a maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Na umiestnenie batérie poslúžila rámová rúrka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Awalon 29", čierna mat/svetlo zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Awalon 29", černá mat/světle zelená.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií