MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Leader Fox Awalon 29" pánsky čierna mat/modrá

Zobraziť katalóg
Leader Fox Awalon 29" pánsky čierna mat/modrá
Elektrobicykel horský a elektrobicykel 29", modelový rok 2020, pánsky, pružinová vidlica, športový, s motorom Bafang M420 v strede bicykla, hliníkový rám, výška rámu 444.5 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea0040nad Produktové číslo:  SPTlea0040nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Awalon 29" pánsky čierna mat/modrá Predaj skončil

Leader Fox Awalon 29" pánsky čierna mat/modrá

Pokiaľ nie je vaša fyzická kondícia práve na jednotku, nikto nevraví, že máte jazdu na bicykli zakázanú. V prípade, že by ste si radi urobili výlet do prírody alebo sa prešli mestom bez obmedzení, tou najlepšou voľbou pre vás bude elektrobicykel Leader Fox.

Kľúčové znaky elektrobicykla Leader Fox Awalon 29" pánsky čierna mat/modrá

  • Doprajte si pohodlnú jazdu na elektrobicykli
  • S ním môže ísť aj na dlhšie výlety úplne každý

Správna veľkosť bicykla

Pokiaľ budete vyberať elektrobicykel, mali by ste zvážiť jeho veľkosť aj to, kadiaľ na ňom budete jazdiť. Správnym výberom veľkosti bicykla docielite uspokojenie z pohodlnej jazdy, ktorú si užijete s každým kilometrom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Ak budete vyberať elektrobicykel, musíte tiež myslieť na to, aké naň budete klásť požiadavky, ktoré sa budú od seba odlišovať napríklad v celkovom výkone alebo maximálnom dojazde.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Awalon 29" pánsky čierna mat/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Awalon 29" pánské černá mat/modrá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií