PET AP+ plus nový vizuál

Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená

Zobraziť katalóg
Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 28", mestský a elektrobicykel, modelový rok 2020, s blatníkmi, cestovný, s motorom Bafang, hliníkový rám, výška rámu 457.2 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea077nad Produktové číslo:  SPTlea077nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená Predaj skončil

Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená

Pokiaľ nie ste v optimálnej fyzickej kondícii, netreba si hneď myslieť, že bicykel a vy k sebe nepatríte. V prípade, že by ste na ňom chceli jazdiť na dlhšie výlety či každý deň do práce bez obmedzení, bude pre vás tou najlepšou voľbou elektrobicykel Leader Fox. Tento model sa odporúča tým, ktorí preň predpokladajú cestovný spôsob využitia. Aby bol bicykel dlho v prevádzke a bol bezpečný, treba myslieť pri jeho výbere aj na nosnosť. V tomto prípade dosahuje 120 kg. Na výrobu rámu zvolil výrobca materiál, ktorým je hliník. Ten je známy pre svoju nízku hmotnosť pri zachovaní pevnosti rámu. Dámsky Pánsky mestský a elektrobicykel je dodávaný s motorom Bafang. Pri tomto elektrobicykli počítajte s jeho hmotnosťou 25 kg. Na pohodlnú jazdu poslúži radenie, ktoré má na voľbu 7 rýchlostí. Pohon zaisťuje spoľahlivý motor, ktorý je schopný dosiahnuť výkon 250 W. S týmto elektrickým bicyklom Leader Fox prejdete na jedno nabitie až 120 km.

Kľúčové znaky elektrobicykla Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená

  • Doprajte si pohodlie pri jazde na elektrobicykli
  • S ním pre vás nie sú ani dlhšie výlety zakázané
  • Typ bicykla: mestský, elektrobicykel
  • Je určený predovšetkým na cestovný spôsob využitia
  • Na výrobu rámu tohto modelu bol vybratý hliník
  • Typ bŕzd elektrického bicykla Leader Fox: v-brake
  • V akomkoľvek teréne je zaistené vaše pohodlie, ktoré vám zabezpečí 7 rýchlostí
  • Hmotnosť e-biku dosiahla 25 kg
  • Odpruženie môžete v prípade potreby zamknúť, na tomto modeli sa zamyká vidlica
  • Farba elektrobicykla Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená: čierna a zelená
  • Tento model pochádza z roku 2020
  • Doplnky: s blatníkmi
  • Bicykel s elektromotorom Bafang

Správna veľkosť bicykla

V okamihu výberu elektrobicykla je nutné vziať do úvahy jeho veľkosť aj to, kadiaľ na ňom budete jazdiť. Tento model je mestský, elektrobicykel, takže je určite vhodný na jazdu po cyklochodníkoch alebo v meste. Svojimi konštrukčnými vlastnosťami je tento model určený pre muža a ženu. Tento typ sa hodí pre cyklistov s výškou medzi 165 a 175 cm. Ak hovoríme o ráme, ten má od výrobcu výšku 18" mm. Bicykel na batériu Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená má kolesá, ktoré disponujú priemerom 28". Šírka plášťa na kolesách je 42 mm. Správnym výberom veľkosti bicykla budete mať pôžitok z pohodlnej jazdy, vďaka ktorej bude vaša cesta nezabudnuteľným zážitkom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere toho správneho elektrobicykla je nutné myslieť aj na to, aké naň kladiete jazdné požiadavky, ktoré sa líšia v celkovom výkone, dojazde či maximálnej rýchlosti. Pri tomto modeli má motor výkon 250 W. E-bike Leader Fox disponuje dojazdom 120 km a maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Na umiestnenie batérie bol využitý nosič.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Park City 28" čierna matná/zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Park City 28" černá matná/zelená.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií