AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Leatherman Crater C33Tx Black

Zobraziť katalóg
Leatherman Crater C33Tx Black
5 2 hodnotení
Nôž zatvárací,
Kód:  SPT6322 Rozšírená záruka +276 mesiacov Produktové číslo:  LTG 8602251N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Crater C33Tx Black

Leatherman Crater C33Tx Black je špičkový nôž s ostrím ako britva. Vďaka nízkej hmotnosti a malým rozmerom je ako stvorený na to, aby ste ho mali neustále pri sebe. To umožňuje robustná karabína, vďaka ktorej pripnete nôž napr. na opasok alebo k batohu. Karabína slúži aj ako praktický otvárač fliaš. Nôž sa tak stane neoddeliteľnou súčasťou vášho života, či už v domácnosti, na chate alebo pri turistike a kempovaní. Spoločnosť Leatherman dbá aj na vašu bezpečnosť a vybavila nôž Crater C33Tx Black poistkou, ktorá zabraňuje zatvoreniu noža. Zatvorenie noža je možné až po ručnom odomknutí. Blokovací mechanizmus bráni aj otvoreniu noža. Túto funkciu oceníte najmä pri nosení noža vo vrecku, kedy nehrozí jeho otvorenie a nebezpečenstvo poranenia. V neposlednom rade využijete dve prídavné funkcie - krížový a plochý skrutkovač.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná čepeľ
  • 4 funkcie
  • Poistka proti samovoľnému uzavretiu
  • Karabína
  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Krížový a plochý skrutkovač

Kombinovaná čepeľ je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 420HC s vysokým obsahom uhlíka a špeciálnou tepelnou úpravou. Rukoväť tvorí špeciálny termoplastický materiál - nylon s pridanými sklenenými vláknami pre perfektnú odolnosť bez zvýšenia hmotnosti. Rukoväť je tak hrubá, že nie je potrebná vnútorná konštrukcia z ocele. Výsledná hmotnosť noža je ešte nižšia.

Záruka 25 rokov

Všetky produkty značky Leatherman sa pýšia precíznym spracovaním a sú vyrobené iba z prémiových materiálov. Iba tak vám môžu zaručiť maximálnu spoľahlivosť počas celej doby svojej životnosti. Ako dôkaz kvality poskytuje spoločnosť Leatherman 25 ročnú záruku.

Doplňujúce informácie:

Dĺžka v uzavretom stave:
9,82 cm

 

Parametre a špecifikácia

Počet funkcií
1 Hotovo!
Funkcie
Krížový skrutkovač, Nôž, Plochý skrutkovač, Poistka Hotovo!
Typ
Zatvárací nôž Hotovo!

Funkcie

Počet funkcií
1 Hotovo!
Funkcie
Krížový skrutkovač, Nôž, Plochý skrutkovač, Poistka Hotovo!

Typ

Typ
Zatvárací nôž Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vreckové nože

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leatherman Crater C33Tx Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Crater C33TX Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leatherman Crater C33Tx Fekete kés.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií